Tarih: 01.01.0001 00:00 2

Beylikdüzü’nde Eğitime Destek

Beylikdüzü’nde Erzincan’a Eğitim Desteği

Beylikdüzü’nde Eğitime Destek
 SosyalmedyaüzerindengelentaleplerideğerlendirenBeylikdüzüBelediyesi, Erzincan’dabirokulunihtiyaçlarıolduğunutespitetti. Eğitime her zaman sonunakadardestekverenBeylikdüzüBelediyesiErzincan’agönderdiğiekipleihtiyaçlarıyerindetespitetti. BeylikdüzüBelediyeBaşkanıEkremİmamoğlu’nuntalimatıylaErzincan’agidenBelediyeekipleriveMeclisÜyeleriokulunbilgisayardanoyuncağakadarbirçokihtiyacınıgiderdi. Yardımlarındevamedeceğiokula, öğretmenlerodasıiçinkoltuktakımıveöğrencilere forma desteği de verilecek.

EğitimesonunakadardestekverenBeylikdüzüBelediyesiörnekbiradımdahaattı. Her alandaolduğugibieğitimalanında da gelentalepleriözenleinceleyenBeylikdüzüBelediyesiekipleri, Erzincan’dabirokulunihtiyaçlarıolduğuhaberinialdı.BeylikdüzüBelediyeBaşkanıEkremİmamoğlu’nuntalimatıylahareketegeçenbelediyeekipleriokulunihtiyaçlarınıyerindetespitetti. Kadın veAileHizmetleriMüdürlüğü, Basın YayınveHalklaİlişkilerMüdürlüğüekipleriveBelediyeMeclisÜyeleriİlyas Yılmaz ileMüslümAkülkeryaptıklarıaraştırmavegörüşmelersonrasındaokulihtiyaçlarınınbüyükbirkısmınıkarşıladı.

Atatürk İlköğretimOkulu’na 3 adet masa üstübilgisayar, 2 adetprojeksiyon, 3 adetyazıcıtoneri, 10 koli A4 fotokopikağıdıveçocuklariçinoyuncaklarteslimedildi. Bunlarınyanısıraöğretmenlerodasınakoltuktakımı, öğrencileriçin forma, 7 adetyazıcıtoneri, 10 adetfutboltopu, 5 adetbasketboltopuve 5 adetvoleyboltopuiseenyakınzamandaokulailetilecek.

Yapılangörüşmede Erzincan ValisiSüleymanKahraman, okulunihtiyaçlarınıngiderilmesindenkaynaklıoldukçamemnunolduklarınıveilçeninbirokuladahaihtiyacıolduğunubelirtti. Vali Kahraman, “BeylikdüzüBelediyesiörnekbirbelediyeveözelliklebuduyarlıdavranışnedeniyleBelediyeBaşkanı’naçokteşekkürediyoruz” dedi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.