Tarih: 01.01.0001 00:00 15

2015 Son Danışma Meclisinde Değerlendirildi..

AK Parti Esenyurt İlçe Başkanlığı yılın son Danışma Meclisi’ni gerçekleştirdi

2015 Son Danışma Meclisinde Değerlendirildi..
 Esenyurt Belediyesi Kültür Merkezinde saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan Danışma Meclisi’ne Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt ’tan sorumlu AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahman Dursun, AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer, AK Partili Esenyurt Belediye Meclis Üyeleri, teşkilat görevlileri ve mahalle teşkilatları katıldı.

Danışma Meclisi’nin açılış konuşmasını gerçekleştiren ve “Hiç hız kesmeden yolumuza devam etmeliyiz. Milletimizin bizlere ihtiyacı vardır” diyen İlçe Başkanı Şenay Değer, konuşmasının ardından 2015 faaliyet raporunu slayt eşliğinde katılımcılara anlattı. İlçe Başkanı Şenay Değer’in ardından söz alan İl Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahman Dursun, “7 Haziran seçimlerinden ders çıkararak çok güçlü bir şekilde 1 Kasım seçimlerinden milletçe zafer kazandık. Seçim boyunca terinin son damlasına kadar çalışan AK gönüllere teşekkür ediyorum” dedi.

“Ne yapacağız dediysek hepsini yapıyoruz”

Esenyurt Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen Danışma Meclisinde faaliyetlerini anlatan Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu; “ Verdiğimiz tüm sözleri tuttuk. Ne yapacağız dediysek hepsini sırasıyla yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Altyapıdan üstyapıya, eğitimden sağlığa, dini tesislerden sosyal alanlara kadar ne gerekiyorsa yaptık ve yapıyoruz. Esenyurtlu hemşerilerime bizden önceki yönetim hiçbir hizmette bulunmadılar. Biz göreve geldiğimizde yapılması gerekip de yapılmayan tüm projeleri fazlasıyla hayata geçirdik. Sadece 2015 yılında bile sayısız projelere imzamızı attık. Tabi bununla sınırlı kalmayacağız. Görevde olduğumuz sürece projelerimiz bitmeyecek, devam edecek” dedi. Başkan Kadıoğlu konuşmasının ardından slayt gösterimi ile 2015 yılı içerisinde yapımı tamamlanan, yapımı devam etmekte olan ve yapılacak olan eğitim-okul projeleri, sağlık tesisleri, dini tesisler ve sosyal yaşam alanlarını katılımcılara anlattı.

Başkan Kadıoğlu’nun sunumunun ardından İlçe Başkanı Şenay değer kapanış ve teşekkür konuşmasını gerçekleştirmesiyle danışma meclisi sona erdi.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.