Tarih: 06.01.2016 13:47

Usta Besteci Metin Özülkü Beylikdüzü’nde..

Facebook Twitter Linked-in

 bestesini ünlü isimlerin seslendirdiği sanatçı 6 Ocak 2016 Çarşamba günü hem şarkılarını söyleyecek hem de izlemeye gelenlerle sohbet edecek. Program saat 20:00’de başlayacak.

 Daha 9 yaşında İstanbul Belediye Konservatuarı’nda keman eğitimi alan ve o yaşlarda “Ana Kucağı” adındaki ilk plağını çıkaran usta müzisyen Metin Özülkü Beylikdüzü’nde sevenleriyle buluşacak. Erol Büyükburç ve Edip Akbayram gibi büyük isimlerin orkestralarında müzik hayatına başlayan sanatçı hakkında  merak edilen her şeyi yanıtlayacak. Şu zamana kadar 700’den fazla söz ve bestesi olan Özülkü’nün şarkılarını Ajda Pekkan, Ayşegül Aldinç, Aşkın Nur Yengi, Burak Kut, Demet Akalın, Ercan Saatçi, Ebru Gündeş, Erol Büyükburç, Gülben Ergen, Hülya Avşar, Hakan Peker, Hakan Aysev, İclal Aydın, Kibariye, Muazzez Abacı, Petek Dinçöz, Sinan Özen ve Sibel Can gibi isimler seslendirdi.

 Bugüne kadar solo ve düet olarak toplam 12 albüm hazırlayan Metin Özülkü, bazı radyo ve televizyonlarda da müzik programları sundu. Ayrıca özel kanallar ve şarkı yarışmalarında da müzik direktörlüğü yapan sanatçı 6 Ocak 2016 Çarşamba günü saat 20:00’de Beylikdüzü Kültür Merkezi’nde olacak.

TARİH: 20 Ocak 2016 Çarşamba

SAAT: 20:00

YER: Beylikdüzü Kültür Merkezi

ADRES: Cumhuriyet Mah. Atatürk Bulvarı No:28 Beylikdüzü / İSTANBUL


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —