Tarih: 01.01.0001 00:00 126

Sokak Hayvanları Unutulmadı

Büyükçekmece Belediyesi Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ekipleri olumsuz hava koşulları nedeniyle sadece koruma altındaki hayvanları değil soğuk havalarda yaşam mücadelesi veren sokak hayvanlarını da besledi

Sokak Hayvanları Unutulmadı
 Sokak hayvanlarına bırakılan yiyeceklerden başta martılar olmak üzere kuşlar da nasibini aldı.

Yoğun kar yağışıyla birlikte beyaza bürünen Büyükçekmece’de soğuktan etkilenen ve karda yiyecek bulamayan sahipsiz kedi ve köpeklerin imdadına Büyükçekmece Belediyesi yetişti.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün talimatları üzerine harekete geçen ekipler ilçe genelindeki tüm kedi ve köpeklere yiyecek bıraktı.

Hayvan dostu olan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Yoğun kar yağışı sebebiyle sokak hayvanlarımız aç kalmasın diye tedbir aldık. Büyükçekmece Belediyesi olarak ilçedeki tüm kedi ve köpeklerimizi besliyoruz. İlçe dışındaki, açık alanlardaki belirli noktalara da hayvan yemleri bırakarak doğada yaşayan sevimli dostlarımızı da unutmuyoruz. Kar yağışı durana kadar dostlarımızı doyurmaya devam edeceğiz” dedi.  


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.