Tarih: 01.01.0001 00:00 11

Plantronics İle Oyna, Dinle, Konuş

Plantronics, hem oyun hem de günlük hayatta kullanım için tasarladığı Audio 326’yı kullanıcıların beğenisine sunuyor. Ev ve iş yeri kullanımı için PC ve Multimedya PC kullanıcılarına özel tasarlanan Audio 326 ile üstün ses kalitesi

Plantronics İle Oyna, Dinle, Konuş
  

İster işte, ister günlük hayatınızda, ister oyun oynarken kullanabileceğiniz Plantronics Audio 326 kulaklık, üstün ses kalitesi, gürültü önleyici mikrofonu ve ergonomik tasarımıyla dikkat çekiyor. İnternet görüşmelerinde aktif gürültü önleyici özelliği olan Audio 326’nın ayarlanabilir mikrofonu da görüşme sırasında ideal boyuta getirmenize olanak sunuyor.

 

Arka plandaki gürültüleri engellerken karşı tarafa net bir şekilde sesinizin gitmesini sağlayan Plantronics, hafif ve yumuşak kafa bandıyla günün her anında rahat bir kullanım sunuyor. Audio 326’nın üzerinde bulunan oynat, durdur tuşlarının yanında ses ve mikrofon ses seviyesini ayarlayabildiğiniz düğmeler de kulaklığın işlevselliğini gözler önüne seriyor.

 

Plantronics’in herkese uygun kulaklık modeli olan Audio 326’yı Hepsiburada.com internet sitesinden rahatlıkla bulabilirsiniz.

Plantronics Audio326; 49 TL’dir.

Plantronics Hakkında: 1962 yılında uçak pilotları için ilk hafif iletişim kulaklığını tasarlayan Plantronics, bugün her türlü ihtiyaca uygun ürünleriyle dünyanın önde gelen kulaklık tasarımcı ve üreticisi konumunda.  Plantronics ürünleri arasında kablolu ve kablosuz kulaklıklar, ofiste, evde, araba kullanırken ya da uçarken kullanacağınız kulaklıklar, masa ve cep telefonlarının yanı sıra oyun oynamak ve müzik dinlemek için özel olarak tasarlanmış kulaklıklar da bulunuyor. Plantronics kulaklıklarda ses kalitesi ve tasarıma özel önem gösteriliyor. Fortune 500’e giren şirketlerin yüzde 98’ine ürünleriyle hizmet veren ve 2005 yılında Türkiye'ye gelen Plantronics, hem yurt içi hem yurt dışı pazarında önemli bir yere sahip.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.