Tarih: 27.01.2016 21:43

Beylikdüzü Mantıya Doydu

Facebook Twitter Linked-in

 Kayserililer, Beylikdüzü’nde düzenlenen 2. Mantı Festivali’nde bir araya geldi. Beylikdüzü Belediyesi ve İstanbul Kayseri İli ve İlçeleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (İSTKAYDER) işbirliğiyle ile Yakuplu Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen festivalde 1 buçuk ton mantı vatandaşlara ikram edildi. Renkli görüntülere sahne olan festivale vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

 

 

Şahin, “Teşekkür Ediyorum”

İSTKAYDER Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Şahin, katılımcılarla yakından ilgilenirken şu açıklamalrı yaptı.  'Bugün çok mutluyuz. Bu yıl 2’inci kez düzenlediğimiz Mantı Festivali’ne yoğun bir katılım oldu. Havanın da bizim açımızdan güzel olması daha iyi oldu. İstanbul Kayserililer Derneği olarak geçen yıl birincisini yapmıştık. Bu yıl zamanlama ile ilgili daha geç fırsat bulabildik. Okulların tatil olmasını bekledik. İnsanlarımız rahat gelebilsinler diye. Vatandaşlarımız da geldi sağ olsun bizi yalnız bırakmadılar” dedi. Kayserililer, Beylikdüzü’ne çıkarma yaptı. Beylikdüzü Belediyesi ve İstanbul Kayseri İli ve İlçeleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (İSTKAYDER) işbirliğiyle bu yıl 2.’si Yakuplu Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen “Geleneksel Mantı Festivali” ne Kayserili vatandaşların yanı sıra ilçe sakinleri de yoğun olarak katılım gösterdi. İSTKAYDER Başkanı Fikret Şahin vatandaşlara mantı ikramı yapmanın yanı sıra yoğurt, sos ve sumak servisi de yaptı.

 

“Herkes Bizim Hemşehrimiz”

Türkiye’nin birçok yöresinden lezzeti ağırlayan Beylikdüzü’nde bu kez Mantı Festivali’nde buluştuklarından bahseden Şatır, “Buraya katılan herkes bizim hemşehrimiz. Sizlerin her türlü sıkıntısı ve işleri için çözüm odaklı yol alacağız. Bu festivali daha da genişletip, büyütmek için çalışacağız. Herkes festivalimize hoş geldi, lezzetli ikramımız Kayseri Mantısı hepinize afiyet olsun” dedi. Dernek başkanları katılan herkese teşekkürlerini ileterek, bu festivallerin daha kitlesel, daha kalabalık, daha coşkulu olacağından, her zaman hemşehrilerle birlikte güzel organizasyonlarda buluşarak ilişkilerin pekiştirileceğinden söz etti.

 

Haber: Filiz KELEŞ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —