Tarih: 11.02.2016 10:15

Zafer’de İletişim Kahvaltısı

Facebook Twitter Linked-in

 Zafer Mahallesi Teşkilat Başkanı Mustafa Güler tarafından düzenlenen kahvaltılı iletişim toplantısına, AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Belediye Başkan Vekili Gürbüz Süleymanoğlu, İlçe Kadın Kolları Başkanı Duygu Koç, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve Zafer Mahalle teşkilatı katıldı.

Düzenlenen programda Zafer Mahalle Başkanı Ali Uslu, ilçe başkanı ve belediye başkanına kahvaltı programlarına katıldıkları ve zafer mahallesine yapmış oldukları desteklerden dolayı teşekkür etti.

Değer, “Yarın seçim olacak gibi çalışmalıyız”

7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerini değerlendiren AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer, “Mahalle teşkilatlarını yapılandırarak çalışmalarımıza devam edeceğiz. Mahallelerde toplantılara devam ederek mahalle teşkilatının tespit ettiği eksiklerini biran önce tamamlama noktasında çalışmalar yapacağız. AK Parti diğer partilerden farklı olarak sadece seçim sürecinde değil, seçimlerin yapılmasına 4 sene varken de aktif ve hızlı, sanki yarın seçim olacak gibi çalışmalıyız “dedi.

Kadıoğlu, “Türkiye’de ilk 5’deyiz ”

İlçe Başkanı Şenay Değer ardından söz alan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu yapılan çalışmalar ile ilçeler arasında Esenyurt’u 1’nci sıraya geçeceğini söyledi. Başkan Kadıoğlu, “İlçemizde yapılan hizmetlerle gelişim ve değişimin ne denli olduğu hep beraber görmekteyiz. Esenyurt, gelişim olarak İstanbul’da birinci ilçe olurken Türkiye’de ise ilk 5’in içerisinde yer alıyor. Yapacağımız yeni projeler ile ilk sıralara getirmek için çalışacağız. Mahalle teşkilatları olarak vatandaşlarımızın dertlerini, sıkıntılarını ve isteklerini dinlemek, ilk olarak mahalle başkanı ve yönetiminin görevidir. AK Parti’nin kurucusu olan Reis-i Cumhurumuz Recep Tayyip Erdoğan’ın genel başkanımız iken mahalle yönetimlerine vermiş olduğu değeri hepimiz görmüştük. AK Parti Mahalle yönetimleri her zaman karınca gibi, arı gibi çalışmaya devam etmelidirler” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —