Tarih: 11.02.2016 10:41

Üniversitelilere Eğitim Desteği

Facebook Twitter Linked-in

 Esenyurt Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen toplantı programıyla Başkan Kadıoğlu, ilçede ikamet eden üniversiteli öğrencilere eğitim desteğini bizzat kendisi gerçekleştirdi.

Programda konuşma yapan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, gelişim ve değişim bakımından İstanbul’un en büyük ilçesi ve Türkiye’nin ilk 3’ncüsü olan Esenyurt ’ta eğitimde de çıtanın yükselmesi için lise son sınıflara hazırlık dönemi desteği ve üniversitelilere eğitim yardımı gerçekleştirdiklerini belirtti.

“Sizler okuyabilesiniz diye”

Başkan Kadıoğlu, “İlçemizde lise son sınıf ve üniversiteli öğrencilerimize eğitim yardımlarımızı aralıksız devam ediyoruz. Sizler okuyabilesiniz diye böyle eğitim yardımları yapıyoruz. İnşallah başarılı olursunuz, topluma ve ülkeye faydalı işlerde bulunursunuz. Esenyurt her yıl çok sayıda göç alıyor. Buda bölgemizin geliştiğini, kentsel dönüşümde iyi noktada olduğunu, yaşam şartlarının iyi olduğunu, sosyal donatı alanlarının iyi seviyede olduğunu görerek insanlar ilçemizi tercih ettiğini gösteriyor” dedi.    




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —