Tarih: 11.02.2016 10:47

Medeniyetin Yolu Çağdaş Eğitimden Geçer

Facebook Twitter Linked-in

 “Manevi mirasım bilim ve akıldır…”

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı’nın ikinci döneminin başlaması dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Akgün yayınladığı mesajda, eğitimi öncelik olarak gören ülkelerin bugün dünyanın en çağdaş ülkeleri olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı:

“Hayatının her döneminde eğitimi benimseyen, aldığı iyi eğitimle modern dünyada söz sahibi olabilen, ülkesinin ve yaşadığı toplumun kalkınması için birikimlerini kullanabilen bireyler yetiştirilebilmesi bilim ve aklın doğru kullanılmasıyla olur. Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’te “manevi mirasım bilim ve akıldır” diyerek bu gerçeği bizlere göstermiştir.”

Eğitime desteğimiz devam edecek

Başkan Akgün, eğitime verilen arayı fırsat bilerek eksiği görülen okullara anında müdahale edildiğini, onarımlarının yapıldığını ve eksikliklerinin giderildiğini belirterek mesajını şu sözlerle sürdürdü:

 “Aydınlık Türkiye’nin teminatı sevgili öğrenciler...
Sizler ülkemizin, Cumhuriyetimizin geleceği; milletimizin umudusunuz. Sizler bu hedefe ulaşacak bilgi ve becerileri kazandıkça, ülkemiz ve milletimiz kazanacaktır. Sizlerin en iyi şartlarda eğitim alabilmeniz adına eğitim alanında vermiş olduğumuz destekleri bundan sonrada aynı kararlıkla sürdüreceğiz. Eğitim Öğretim Yılı’nın ikinci döneminin öğrencilerimiz ve yurdumuzun dört bir köşesinde fedakârca görev yapan öğretmenlerimiz için hayırlı olmasını, her alanda başarılı geçmesini temenni ediyorum.”




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —