Tarih: 01.01.0001 00:00 5

Sevgililer Günü Programınız Ankamall’dan…

40 çifte rüya gibi Sevgililer Günü hediyesi…

Sevgililer Günü Programınız Ankamall’dan…
 ANKAmall ziyaretçilerinden 40 çifte unutamayacakları bir sevgililer günü organizasyonu ve konaklama hediye ediyor. Şanslı çiftler alışveriş merkezinin yanı başında bulunan Crown Plaza Otel’de hazırlanan özel organizasyona katılacak ve 13 Şubat gecesi otelde konaklayacaklar.

Sevgililer Günü özel organizasyonunu kazanacak çiftler sevilen radyo programlarına katılanlar arasından seçilecek. 8-9 Şubat’ta Metro FM’de Kadir Çöpdemir ve Pascal Nouma tarafından sunulan Aragaz, Süper FM’de Zuhal Topal ve Duygu Özkan, Virgin Radio’da Geveze ve Okan Bayülgen’in programlarında hediyeler sahiplerini bulacak.

“Aşk Tüneli” yeniden..

ANKAmall’un her yıl kurulan ve gelenekselleşen “Aşk Tüneli”, yeniden aşkın ve sevginin derin mesajlarına şahitlik edecek. Tünele gelenler sevdiklerine iletmek istedikleri mesajları minik renkli notlar halinde tünele asacaklar. Her yıl ilan-ı aşklar, evlilik teklifleri, farklı sevgi mesajları yazılırken bu yıl yine ilginç mesajlar tüneli süsleyecek. Tünel, 15 Şubat tarihine kadar duygularını yazılı olarak ifade etmek isteyen, hayata kalıcı bir iz bırakmak isteyen tüm ziyaretçilere açık olacak.

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.