Tarih: 13.02.2016 16:42

Dört Mevsim Cazibe Merkezi

Facebook Twitter Linked-in

Geçtiğimiz günlerde Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün denetlediği Kordonboyu'nda hummalı bir çalışma başlatan belediye ekipleri işgalleri kaldırıp, peyzaj düzenlemesini gerçekleştiriyor.

Çalışmalar hummalı bir şekilde devam ediyor

Zabıta ekiplerinin ve teklik ekibin çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Başkan Akgün, Kordonboyu'ndaki çalışmaları bir an önce tamamlayıp yaz mevsimine hazır hale getirmeyi hedeflediklerini belirtti. İmara uygun olmayan ve çirkin görüntü yaratan işgalleri kaldırmaya devam edeceklerini sözlerine ekleyen Başkan Akgün, “Kordonboyu İstanbul’un incisi. Yaz mevsimin gelmesiyle birlikte yoğun insan akımı gerçekleşiyor. Büyükçekmece’mizi en iyi şekilde göstermek için ekibimle birlikte Kordonboyu düzenlemelerine devam edeceğiz” dedi.

İşgallere taviz verilmeyecek

İşgallerin kalkmasıyla birlikte yepyeni bir düzenleme geleceği müjdesini veren Başkan Akgün, “Yepyeni projelerimizle Kordonboyu'nu daha cazip hale getireceğiz. Dört mevsim cazibesini koruyacak çalışmalarla sadece yaz aylarında değil dört mevsim insan akımı gerçekleşecek” şeklinde konuştu.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —