Tarih: 01.01.0001 00:00 23

Fotocum Uygulamasının Şöhreti Artıyor

Erol Evgin, Betül Demir, Murat Evgin, Dila Danışman Ve İlhan Güryalçın’ın Beğenisini Toplayan Fotocum Uygulamasının Şöhreti Artıyor

Fotocum Uygulamasının Şöhreti Artıyor

Son zamanlarda büyük ilgi gören, fotoğrafçıya gitmenize gerek kalmadan cep telefonunuz üzerinden Fuji film kağıtlarına çok uygun fiyatlara profesyonel baskı yapan “ Fotocum “ uygulaması  sanatçılar ve halk arasında adını yaymaya başladı. Dünya markası olan Vestel gururla yerli sloganı ile yeni çıkarmış olduğu Venus V3 serisi akıllı telefon kullanıcıları için “ Fotocum “ ile iş birliği yaptı. 

Çektiğiniz resimleri Apple Store, Google Play marketlerinden telefonlarınıza ücretsiz indirilen Fotocum uygulaması ile gönderdiğiniz fotoğraflar bir gün içinde basılıp kargo ile adresinize teslim edilmekte. Fotocum uygulamasını ilk yorumlayan sanatçılardan Erol Evgin, Betül Demir, Murat Evgin, , İlhan Güryalçın, Dila Danışman ve Biran Damla Yılmaz Instagram ve Twitter  üzerinden  yazdıkları yazılarda ;
“ Hediye alternatifi için süper. Hatıralara anında görüntü … Hayatımın en değerli anılarının karelerini bana tekrar anımsattınız. Teşekkürler fotocum.com.tr “ diyerek  memnuniyetlerini dile getirdiler.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.