Tarih: 15.02.2016 13:02

Beylikdüzü Bu Yıl Da “Aşk Olsun” Dedi

Facebook Twitter Linked-in

 14 Şubat Sevgililer Günü’nde bu yıl da Beylikdüzü’nden tüm dünyaya sevgi mesajları gönderildi. “Aşk olsun  Beylikdüzü” sloganıyla Cumhuriyet Caddesi Etkinlik Alanı’nda düzenlenen organizasyona  herkes sevdikleriyle birlikte katıldı. Aşkın dansı Vals, müzikler ve ikramlar eşliğinde herkes gönlünce eğlendi. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu oluşturulan Sevgi Yolu’ndan yürürken herkese aşkın göstergesi olan gül hediye etti.

 

Beylikdüzü Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde bu yıl da “Aşkolsun Beylikdüzü” dedi ve tüm ilçe sakinleriyle birlikte sevginin gücünü tüm dünyaya gösterdi. Sevginin, birlik olmanın, barışın yüksek dozda hissedildiği Cumhuriyet Caddesi Etkinlik Alanı’nda yer gök kalplerle donatıldı. Pamuk şeker, patlamış mısır, çay ve kahve ikramlarının yapıldığı alanda Yüzyılın Aşkları’nın olduğu foto bloklar da hazır bulundu. Rengarenk kurdelaların bağlı olduğu dilek ağacına da ilgi büyüktü. Alanda yere çizilmiş olan büyük kırmızı kalbin içinde çektirilen fotoğraflar eğlenceli görüntülere sahne olurken, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, alanda bulunan herkese gül takdim ederek Sevgililer Günü’nü kutladı.

 

“Beylikdüzü’nün Kocaman Bir Kalbi Var”

 

Keyif ve eğlence dolu etkinlikte Mustafa Kemal Atatürk’ün “Yurtta sulh cihanda sulh” sözüne dikkat çekerek “Bu sözün Türkiye’ye ve Dünya’ya ne kadar güzel bir mesaj verdiğini şimdi daha iyi anlıyorum” diyen Başkan Ekrem İmamoğlu, “Ben Beylikdüzü’nde çok büyük bir kalbin olduğuna inanıyorum. Bütün dünyada ve ülkemizde başta barış, sevgi ve sağlık istiyorum” dedi. “Sanatın, tiyatronun ve bunun gibi bütün dalların hayatımızda var olması neslin de sağlıklı yetişmesine sebep oluyor” diyen İmamoğlu, “Hepinizi çok seviyorum bütün dostlarımızın, bütün Beylikdüzü halkının günü kutlu olsun. Herkesin sevdikleriyle beraber çok güzel bir gün geçirmesini istiyorum. Hepinizi çok seviyorum” diye konuştu.

 

Kalpler Sevgi İle Doldu Taştı

Dj performansı ve orkestranın yaptığı müzik eşliğinde dans eden büyük küçük genç yaşlı tüm vatandaşlar, hep birlikte aşkın gününü kutladı. Profesyonel dansçıların Vals gösterisi de herkesi etkiledi. Türk ve Dünya sinemasının ünlü aşıkları Selvi Boylum Al Yazmalım, Elizabeth gibi sinema filmlerinin oyuncularının bulunduğu fotobloklar yetişkinler için, Tazmanya Canavarı, Sünger  Bob gibi çizgi film karakterlerini fotobloklar da çocuklar için hazırlandı. Yüzyılın Aşıkları’nın olduğu fotoğraf alanında da romantik çiftler fotoğraf çektirdi. Aşk ve sevgi sözlerinin yazılı olduğu el dövizlerle verilen pozlar, renkli görüntülere sahne oldu. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —