Tarih: 19.02.2016 13:24

“Bir Yastıkta Kırk Yıl”

Facebook Twitter Linked-in

 Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’nun da katıldığı etkinlikte en az 40 yıllık evli çiftlerin yine Bakırköylü büyüklerimizin söylediği şarkılar eşliğindeki dansları muhteşem görüntülere sahne oldu.

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu da  dans eden yaşlı çiftleri harika performanslarından dolayı dakikalarca ayakta alkışladı.

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu salonda bulunan en az 40 yıllık evli çiftlere günün anısına “bir fincan kahvenin 40 yıl hatırı var” atasözüne uygun kahve fincanı hediye etti.

Şef Şükrü Öztaş yönetimindeki Fasl-ı Muhabbet Türk Sanat Müziği Korosu’nun söylediği şarkılara da salonu tıka basa dolduran Bakırköylüler de eşlik ederek dev bir koro oluşturdular.

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu yaptığı konuşmada duygularını şu şekilde paylaştı:  “Bakırköylü büyüklerimiz başımız tacıdır. Burada 40 yıllık, 50 yıllık hatta 70 yıllık evli çiftlerle bir arada olmaktan büyük memnuniyet duydum. Uzun evliliklerinin ve yaşama sevinçlerinin herkese örnek olmasını diliyorum.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —