Tarih: 01.01.0001 00:00

Karşılıksız Yardımlar Devam Edecek!

Yardım Sevenlerden Haseki Çocuk Yoğun Bakım Ve Prematüre Bölümüne Yardım

Karşılıksız Yardımlar Devam Edecek!
 Türkiye Yardım Sevenler Derneği'nin (TYSD) Polat Otel'de düzenlenen 88. kuruluş yemeğinde elde edilen gelir Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi çocuk yoğun bakımı ve prematüre bölümüne verilecek.

 

Yemeğe Bakırköy Kaymakamı Adem Öztürk, Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, TYSD Genel Sekreteri Dilek Bayazıd ve yüzlerce yardım seven katıldı.

Derneğe katkılarından dolayı plaket verilen Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu yaptığı konuşmada duygularını şu şekilde ifade etti: “Sağlık, eğitim, meslek edindirme ve istihdam alanlarında başarılı çalışmaları olan TYSD'ne emek veren tüm yardım sevenleri sonsuz şükranla ülkemiz adına selamlıyorum.

Derneğimizi;  Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e, cumhuriyet değerlerine, ulusal bütünlüğe ve üniter yapıya bağlılıklarından dolayı takdir ediyorum.

Ayrıca yemekten elde edilecek gelirle Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi çocuk yoğun bakım ve prematüre bölümüne katkı sunacak olmalarından dolayı bir hekim olarak minnettarım. Ben de şahsım adına elimden geleni yapmaya söz veriyorum.”

 

TYSD Genel Sekreteri Dilek Bayazıd ise yaptığı konuşmada 88 yıldır karşılıksız yaptıkları yardımlara devam edeceklerini belirtti.

 


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.