Tarih: 01.01.0001 00:00 8

Akgün: Bu Bir Hayır İşidir

Büyükçekmece halkının yeni evi olan Büyükçekmece Belediye Sarayı'nda son aşamaya gelindi.

Akgün: Bu Bir Hayır İşidir
 Yeni Büyükçekmece Belediye Sarayını, Büyükçekmece halkının yeni evi olarak yorumlayan Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Belediye inşaatın da son aşamaya gelindi. Belediye binasının üstünde bulunan vinçi sökmek için Metin Oktay Sokağını Cumartesi gününe kadar trafiğe kapattık. Bu hayır işidir aslında. Bir an önce yeni belediye binasını halkımıza açmak için trafiğe ve yayaya kapattığımız sokak için halkımızın duyarlı olacağına inancım tamdır. Yeni belediye binamızda en çağdaş ve en iyi hizmeti halkımıza vereceğiz. Bunun heyecanını tüm mesai arkadaşlarımla birlikte yaşıyoruz” dedi.

Hafta başına kadar kapalı

Metin Oktay Sokağı'ndaki çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Akgün, “Sokağın trafiğe ve yayaya kapatılması aslında Yeni belediye binasının inşaatının bittiğinin habercisi.  Müjde olarak nitelendireceğim bu haberde halkımızın sabrına sığınıyorum. Şimdiden vermiş olduğumuz rahatsızlıktan ötürü özür dilerim. Ama altını çizerim ki bu bir hayır işidir” dedi.  


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.