Tarih: 21.03.2016 17:12

Başkan Akgün’den İlke İmza

Facebook Twitter Linked-in

 Gelişen teknolojiyi yakından takip eden ve yeni uygulamayla ilk e imzasını atan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “E - imza ve kağıtsız belediyecilik ile yılda 75.000 ton kağıt tasarrufu sağlayarak 5.000 ağaç kurtarabiliriz” dedi.

Hızlı ve çevreci çözüm

İlk e imzasını atan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Halkımıza daha hızlı hizmet verebilmek ve modern teknolojinin faydalarından yararlanarak daha çağdaş bir belediyecilik hizmeti sunabilmek adına yeni bir döneme girdik. Büyükçekmece Belediyesi’nde kağıt kullanımını sona erdirerek elektronik belediyecilik uygulaması 16 Mart itibariyle başlamıştır. Bende büyük bir heyecanla beklediğim bu uygulamada ilk e imzamı attım” ifadesini kullandı.

Hayırlı olsun

Teknolojinin son gelişmelerinden olan elektronik belge yönetim sistemlerinin parçaları elektronik imza, mobil imza, elektronik arşiv ve elektronik süreç yönetiminin halka hizmet ve şeffaflık açısından da önemine değinen Başkan Akgün; “Her zaman teknolojik gelişmelere açık olan Büyükçekmece Belediyemizin yeni uygulaması halkımıza hayırlı olsun” şeklinde konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —