Tarih: 21.03.2016 17:15

Kadıoğlu Şehit Aileleri ve Gazilerle Buluştu

Facebook Twitter Linked-in

 Esenyurt Nikâh Sarayında gerçekleşen Programa Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt İlçe Müftüsü Dr. Mehmet Müftüoğlu, Muhtarlar, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Üyeleri ve Şehit Aileleri katıldı. Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başlayan programda konuşma yapan Başkan Kadıoğlu;

“Bu Topraklar Altında Peygamberlerimiz, Sahabelerimiz, Şehitlerimiz Var”

Kadıoğlu, ‘’Çanakkale Şehitlerimize ve tüm şehitlerimize Allah’tan Rahmet diliyorum.  Bilesiniz ki bu toprakların altında, Anadolu’muz da peygamberlerimiz var, sahabelerimiz var, şehitlerimiz var. Yine bilesiniz ki Anadolu’yu, geçmişimizi ve bugünümüzü harmanlayan, yoğuran bizi biz yapan evliyalarımız var. Hacı Bektaş’ı Veliler, Hacı Bayramı Veliler, Mevlana gibi büyüklerimiz var. Ve yine bilesiniz ki ay yıldızlı bayrağa gönül vermiş, bu toprakları kendine ebediyen yurt edinmiş ve canlarını esirgemeden evlatlarınız gibi kendini bu toprağa vermeye hazır gençlerimiz var. Evlatlarımız var, halkımız var, kardeşlerimiz var” dedi.

“Türkiye İnsanları Buna İzin Vermeyecek”

Sözlerine devam eden Başkan Kadıoğlu, “ Çanakkale Şehitlerimizi bir kez daha anarken, Dünyaya bir kez daha şunu söylüyoruz. Ne yaparsanız yapın Allah’a ulaşmanın en kestirme yolunun şehitlik bizler olduğunu biliyoruz. Bu toprakları bu bedeli ödemek suretiyle size yar etmeyeceğiz, parçalatmayacağız, böldürmeyecek, kardeşliğimizi size zedeletmeyeceğiz. Kürdü, Laz’ı, Çerkez’i bütün Türkiye insanları buna izin vermeyecek” dedi.

“Kapılarımız Size Her Zaman Açık”

Programda Başkan Kadıoğlu ardından söz alan Esenyurt İlçe Kaymakamı Ekrem İnci şöyle dedi; ‘’Bu memleket benim diyen ve bu memleket için gözünü budaktan esirgemeyen milli ve manevi değerlerine bağlı bu millet ve evlatları olduğu müddetçe bizim huzurumuzu ve beraberliğimizi hiçbir şekilde bozamayacaklar. Buradan şehit ailelerimize ve gazilerimize bir kez daha sesleniyorum her zaman sizin emrinizdeyiz, kapılarımız sizlere arkalarına kadar açık. Lütfen bir sıkıntınız, derdiniz olduğunda bizlere gelin elimizden gelen her türlü yardımı yapmaya hazırız” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —