Tarih: 01.01.0001 00:00 34

Evden İş İçin Sertifikalar Alındı

Turkcell Çağrı Merkezi'nde evlerinden çalışmak için istihdam edilmek üzere yönlendirilen Esenlerli kadınlar sertifika sevinci yaşadı.

Evden İş İçin Sertifikalar Alındı
 Esenler Belediyesi'nin ortak olduğu “İstanbul Kadın İstihdam ve Girişimcilik Merkezi Projesi” kapsamında, Turkcell Çağrı Merkezi'nde evlerinden çalışmak için istihdam edilmek üzere yönlendirilen Esenlerli kadınlar, başarıyla tamamladıkları eğitimler sonunda sertifikalarını aldılar.

Eğitimleri Başarıyla Tamamladılar

'Evden Çalışan Müşteri Temsilcisi' eğitim programı kapsamında kadınlar 2 hafta boyunca, toplam 30 saat süren bir eğitimden geçti. 'Diksiyon', 'Etkili İletişim', 'Satış', 'Aile Eğitimi', 'Stres ve Öfke Yönetimi', 'Etkin Dinleme' ve 'İkna Becerileri' konularında aldıkları eğitimleri başarıyla tamamlayan kadınlar sertifikalarını aldılar. Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi'nde düzenlenen programla kadınlara sertifikalarını Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Hasan Taşçı verdi. Kadınları tek tek tebrik eden Taşçı, iş hayatına atılan kadınların ev ekonomilerine katkı sağlayacak olmalarından büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Kadınlar da Esenler Belediyesi'ne evlerinden çalışacak olmaktan ve kendilerine iş imkânı sağlamalarından dolayı teşekkür ettiler. Kadınlar, programın sonunda ellerinde sertifikalarıyla bir hatıra fotoğrafı çektirdiler.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.