Tarih: 01.01.0001 00:00 10

Akgün: Ahmet İsvan'ı Örnek Aldım

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce'nin 76 yaşında vefat eden babası Şerif İnce'nin Yalova'daki cenaze törenine katılan Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte katılan Büyükçekmece Belediye Başkanı. Dr. Hasan Akgü

Akgün: Ahmet İsvan'ı Örnek Aldım
 'Onur duydum'

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte Yalova Taşköprü'de yaşamını sürdüren İstanbul'un efsanevi belediye başkanlarından 93 yaşındaki Ahmet Vamık İsvan'ı ziyaret eden Başkan Akgün, İsvan'ın CHP adayı olarak katıldığı 1973 seçimlerinde yüzde 66,6 gibi rekor bir oyla seçim kazandığını ve görevde kaldığı kısa sürede çok başarılı işlere imza attığın belirterek; 'Küçükçekme’de (Sefaköy) 1974 yılında belediyecilik hayatına başladığımda belediyeciliğin ilk tecrübelerini kendisinden aldım ve bundan hep büyük onur duydum. Belediyecilik hayatım boyunca kendisini her zaman örnek aldım. Kendisini çok dinç ve sağlıklı görmenin mutluluğunu yaşadım. Belediyeciliğin duayeni, Ahmet İsvan hocama sağlıklı uzun yıllar diledim' ifadesini kullandı.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.