Tarih: 07.04.2016 15:29

İMKB’de Eğitimciler Gururlandırdı

Facebook Twitter Linked-in

 Beylikdüzü İMKB ortaokulu öğretmenleri ders dışında boş zamanlarını destek odasında “Bireyselleştirilmiş Eğitim Programı (BEP)” öğrencilerine gönüllü olarak ders vererek çocukların dünyaya açılan pencerelerine yeni bir boyut kazandırıyor. Eğitim programı boyunca Beylikdüzü İMKB ortaokulu müdür yardımcısı Mustafa Başer, öğretmenlerle ve projelerde yer alan çocuklarla yakından ilgilendi. Kaynaştırma öğrencileri, veliler, öğretmenler, okul aile birliği katılımıyla tören düzenlendi.

 

Bakırcı; 'Sizlerle gurur duyuyorum'

Duygusal anlar yaşandığı törende öğretmenler plaket ve teşekkür belgeleri ile onurlandırılırken, yapılan bu fedakarlık karşısında Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürü Yafes Bakırcı, duygularını şöyle ifade etti. '  Öğretmenlik ulvi bir aşkla yapılan meslektir. bizim evladlarımıza geleceklerine yön verme, akademik ve sosyal yapıyla ilgili bir çok konuda destek veren, engelli öğrencilerimiz ve sorunları ile yakından ilgilenerek eğitim sürecinde geri kalmamalarını sağlayan öğretmenlerim her zamana fedakardır. sizlerle aynı ilçede görev yaptığım için mutluyum. biliyorum ki türk öğretmeni fedakardır, memleketin en uzak köşesinde köyünde bayrağımızı gururla dalgalandırır. Her şeyden önemlisi geleceğimizi sağlam temeller üzerine kurabilmemiz için her alanda çalışır, üretir. Geleceğimizi ve çocuklarımızı sizlere güvenle emanet ediyorum' dedi.

 

Beylikdüzü İMKB Ortaokulu kütüphanesinde gerçekleşen toplantıda, Beylikdüzü İlçe Milli eğitim Müdürür Yafes Bakırcı ve Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim şube müdürleri, okul müdürü Kenan İlhan, müdür yardımcısı Mustafa Başer, projede görev alan öğretmenlere teşekkür belgesi ve plaket takdim ettiler.

Haber: Filiz KELEŞ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —