Tarih: 07.04.2016 15:40

Kılıç değil Kalem kullan

Facebook Twitter Linked-in

 Eğitimin öneminin benimsendiği projenin tam adı; “Europa En Guerra:Una Aproxımacıon Para El Aprendizaje De Los Esrudiantes Sobre Como Evıtar Conflıctos. Usar La Palabra Y No La Espada.Aprendıendo De La Hıstorıa” Projenin Türkçe sloganı: ‘Savaşta Avrupa; Tarihinden ders al. Kılıç değil Kalem kullan!'

 

Proje koordinatör ülkesi İspanya, proje ortakları ise; İtalya, ispanya, Türkiye, Çek Cumhuriyeti ve Norveç.2 yıllık bir süre içerisinde sonuçlanması planlanan ve bitiş tarihi 2017 olarak belirlenen proje Türkiye ayağında bulunan  Gürpınar İmkb Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi geçtiğimiz günlerde misafirlerini ağırladı.  Okul müdürü Oktay Avcı, proje ve misafirleriyle ilgili şu bilgileri verdi. ' Yurtdışından  17 öğrenci ve 9 öğretmen gelmek üzere toplamda 34 öğrenci ve 18 öğretmenin katıldığı 1 haftalık toplantıda bir çok aktivite, sunum ve kültürel etkinlik yapıldı.misafir gelen öğrenciler okulumuzda projeye dahil olan öğrencilerin evlerine misafir oldular. Özünde savaşları engellemek olan projemiz sayesinde 5 farklı ülkeden bir araya gelen insanların nasıl güzel arkadaşlık ve iletişim kurabileceğini ve ne kadar güzel zaman geçirilebileceğini de kanıtlamış olduk.Çok güzel geçen bir haftanın sonunda birbirine kaynaşan öğrenci ve öğretmenler  üzülerek ülkelerine döndüler' dedi.

 

                                     

  Gürpınar İmkb Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Proje okul genel koordinatörü: Kevser Vezneli Can (İngilizce Öğretmeni), Proje okul dil koordinatörü: Ümit Dimen (İngilizce öğretmeni) ve 7 öğretmen belirlenirken, projeye dahil edilen 20 öğrenci projenin amacına ulaşması için ekip ruhu ile çalışmaya devam ediyor. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —