Tarih: 01.01.0001 00:00

Diriliş Başkanları Fatih Şubesi Açılışı

Diriliş Başkanları hız kesmeden büyümeye devam ediyor.

Diriliş Başkanları Fatih Şubesi Açılışı
2015'in son aylarinda faaliyete geçen çok uluslu Diriliş Başkanlığı 2 Nisan'da Fatih İlçesinde de açılışını gerçekleştirdi. Genel Başkanlığını Hasan Türksel'in  yapmış olduğu Diriliş Başkanlığı 19 ülke,  62 il ve Istanbul'da 29.uncu şubesini Fatih'te açarak kısa sürede milyonlara ulaşan bir sivil toplum kuruluşu oldu.

Açılışta Genel Başkan Hasan TÜRKSEL , il başkanı Murat ŞAHİN  ,Fatih ilçe başkanı Serkan KOCATEPE yani sıra Cemal VANLIOĞLU, Bayrampaşa Emniyet Müdürü Bülent ÇELİK ve Diriliş Başkanları Filistin ülke başkanı  ve Türkiye'nin dört bir yanından katılım sağlayan Diriliş Başkanlığı il başkanları eşliğinde çok sayıda vatandaşımızın da katılımıyla açılış gerçekleştirilmiştir. Diriliş Başkanları Genel Başkanı Hasan TÜRKSEL'in açılış konuşmasından sonra dualar eşliğinde açılış gerçekleştirildi. Açılış esnasında mehteran takımı eşliğinde davetlilere ve vatandaşlarımıza 'Osmanlı Şerbeti ve Lokum' ikramları yapılmıştır.


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.