Tarih: 07.04.2016 16:42

Geleceğimizin teminatı çocuklarımızdır

Facebook Twitter Linked-in

 Türk Milli Eğitimi’ne kazandırdığı 28 adet okul ve eğitime olan katkılarıyla “Okulcu Hasan” olarak isim yapan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Ömer Gültekin Yavuz Selim ve Dr. Hasan Akgün İlkokulu’nda incelemelerde bulunarak okullardaki eksikleri yerinde tespit etti.

Okulların eksikleri hakkında bilgi aldı

Okul yetkililerinden okulların eksiklikleri ve ihtiyaçları konusunda bilgiler alan Başkan Akgün, sınıfları da tek tek ziyaret etti. Girdiği her sınıfta sevgi gösterileriyle karşılaşan Başkan Akgün, öğrencilerle belediyecilik üzerine sohbet ederek miniklere küçük bir sınav gerçekleştirdi.

“Geleceğimizin teminatı çocuklarımızdır”

Okullarda ihtiyaç duyulan bölümlerin yenilenerek bakım ve onarımlarının gerçekleşmesi için teknik heyetine talimat veren Başkan Dr. Hasan Akgün, “Parlak bir gelecek için önceliğimiz eğitim olmalı. Okullarımızı tek tek gezerek A’dan Z’ye her türlü ihtiyaçlarını karşılayarak eğitime destek vermeye devam ediyoruz. Büyükçekmece’deki tüm okullar için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızdır” şeklinde konuştu.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —