Tarih: 01.01.0001 00:00 10

Keyifli mama saatleri

Doğal bebek ürünlerinin adresi BabyNEO, alerji yapmayan doğal bambu ipliğinden ürettiği salya önlükleri ile bebeklerin diş çıkarma dönemlerinde ve beslenme saatlerinde ailelerin kurtarıcısı oluyor

Keyifli mama saatleri
 Bebeklerin diş çıkarmaya başlamasıyla birlikte salya akıntıları da daha fazla görülüyor. Gün içerisinde bebeklerinin kıyafetlerini sürekli değiştirmek zorunda kalan annelerin yardımına ise BabyNEO koşuyor. BabyNEO’nun doğal alerji yapmayan bambu ipliğinden ürettiği salya önlüğü ile bebeklerin üzeri kirlenmiyor ve ağzı yumuşacık bir dokunuşla silinebiliyor. Ayrıca mama saatlerinde de annelere pratik kullanım sağlıyor.

 

Sarı, yeşil ve turuncu biye renk seçeneklerine sahip BabyNEO bambu salya önlükleri, doğal bakteri barındırmayan ve alerji yapmayan bambu kumaşı sayesinde bebeklerin cildinin tahriş olmasını önlüyor. Yeni doğanlarda da gönül rahatlığıyla kullanılabilen BabyNEO bambu salya önlükleri, beslenme sonrası kusmalarda da annelerin en büyük yardımcısı.

 

BabyNEO markalı ürünler tüm Türkiye çapında bebek mağaza zincirlerinde, organik mağazalarında, bebek mağazalarında ve internet üzerinden satışa sunuluyor. 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.