Tarih: 13.04.2016 20:47

Yerel zincirler buluşuyor

Facebook Twitter Linked-in

 Türkiye’de 2009 yılından bu yana faaliyet gösteren ve ekipman havuzlama hizmetlerinde dünya lideri olan CHEP, her yıl sektörün profesyonellerini ortak bir platformda buluşturan perakendenin en önemli buluşma noktası YZB 2016’daki yerini alacak. Bu yıl 13-14 Nisan tarihleri arasında Haliç Kongre Merkezi’nde sekizincisi düzenlenecek olan ve sektörün lider firmalarının yeni ürün ve hizmetlerini sunacağı organizasyonda CHEP, üretici ve tedarikçileri “Verimli Market” standında ağırlayacak.

Bu yıl “Verimlilik” teması altında YZB 2016’da, sürdürülebilir bir iş anlayışı içinde verimliliğin nasıl sağlanabileceğine yönelik önemli konuşmacıların yer alacağı çeşitli oturumlar da düzenlenecek. CHEP Türkiye Genel Müdürü Şafak Aktekin’in de konuşmacı olarak yer alacağı “İyi Kullan İyi Kazan” oturumunda Aktekin, doğa dostu paletleriyle hem sektöre hem de iş ortaklarına sağladıkları faydaları katılımcılarla paylaşacak.  

 

CHEP hakkında

Palet endüstrisinin dünya çapında pazar lideri CHEP, palet havuzlama hizmetlerindeki uzmanlığıyla, perakende, imalat, havacılık, kimya ve otomotiv gibi farklı sektörlerden müşterilerine özel palet kiralama ve lojistik çözümleri sunmaktadır. Dünya çapında 11 bin 500 çalışanı, 500 bin toplama ve teslim noktasıyla 60’dan fazla ülkede faaliyet gösteren CHEP, üstün hizmet kalitesini farklı kıta ve pazarlardaki tecrübesiyle birleştirerek müşterilerinin palet yönetim ihtiyaçlarının tamamını karşılamaktadır. Sosyal sorumluluk bilinciyle faaliyetlerini sürdüren CHEP, özellikle doğal kaynakları koruma amacıyla sürdürülebilir ormanların oluşturulması, uzun ömürlü ahşap paletlerde kullanılan kerestelerin bu ormanlardan temini, özelleştirilmiş havuzlama ve taşımacılık sistemleri sayesinde hammadde ve enerji tasarrufu ilkesini savunmaktadır. Brambles Grubu’nun bir parçası olan CHEP, sürdürülebilirlik uygulamalarıyla Avrupa’da her sene 2 milyon ağacın kesilmesini ve 1600 ton karbondioksitin doğaya karışmasını engellemektedir.





Orjinal Habere Git
— HABER SONU —