Tarih: 01.01.0001 00:00 16

Çağrı merkezleri dikkat

Plantronics, geliştirdiği endüstriyel kulaklıklar ile çağrı merkezlerinde kulak sağlığına dikkat çekiyor. Çağrı merkezlerinde çalışanlar ya da uzun süre telefon başında kalanlar için özel olarak tasarlanan Encore Pro HW510/520 model

Çağrı merkezleri dikkat
 Çağrı merkezlerinde çalışanların en büyük şikâyetlerinden biri de gün boyu yaptıkları uzun telefon görüşmeleri. Çağrı merkezi işletmecilerinin çalışanları düşünerek sağlıklı çalışma ortamı oluşturmasına yardımcı olan Plantronics, bu gibi merkezlere özel olarak piyasaya sürdüğü kulaklıklarla rakiplerinden sıyrılıyor.

Geliştirdiği Encore Pro HW510/520 modelleri ile endüstriyel kulaklıklarda farkı hissedeceğiniz kulaklıklar, sofistike yeni dizaynıyla göz dolduruyor. Kulaklık üzerindeki mikrofonu en doğru biçimde konumlandıran Plantronics, tüm görüşmelerin daha net hale gelmesini sağlıyor.

Çok daha yumuşak ve lüks kulak yastıklarına sahip Encore Pro HW510/520, ekstra dayanıklılık sağlayan yapısıyla şu ana kadar üretilmiş en dayanıklı Encore PRO modeli. Yeni tasarımıyla çok daha hafif Encore Pro HW510/520, aynı zamanda üzerinde bulunan mikrofon gürültü engelleme teknolojisi ile çevresel sesleri de görüşme sırasında minimuma indiriyor.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.