Tarih: 15.04.2016 21:08

Başkan Kıydı, Bakan Şahit Oldu

Facebook Twitter Linked-in

 Çiftlerden gelin Songül Çelik, eski Milli Eğitim Bakanı ve Kültür Bakanı Doç. Dr. Hüseyin Çelik olması nedeniyle düğün törenine seçkin davetliler katılım sağladı.

Songül ve Müslüm çiftini mutlu günlerinde yalnız bırakmayan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu genç çiftin nikâhını kıyarken, çiftin şahitleri ise eski Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Doç. Dr. Hüseyin Çelik, İş adamı Abdülmecit Kızıloğlu, Zeki Bildik ve Abdurrahman Teymuroldu.

Kur’an-ı Kerim tilavetinin okunması ile başlayan Songül ve Müslüm çiftinin düğün töreni, Başkan Kadıoğlu’nun nikâh işlemini gerçekleştirmesi ile devam etti. Başkan Kadıoğlu, çiftin nikâh cüzdanını şahitlerden eski Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Doç. Dr. Hüseyin Çelik’e verdi. Bakan Çelik, genç çiftlere ömür boyu mutluluk dileyerek evlilik makamının önemine ve gençlerin hayatları boyunca birbirlerine karşı sevgi ve saygı içerisinde olmalarını tavsiye etti.

Nikah merasimi ardından Türk Halk Müziğinin sevilen ve sempatik sesi Aydın Aydın sahne alarak türküleri ile düğüne katılanlara davul şovunu yaptı. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —