Tarih: 25.04.2016 20:29

Âmelimiz Güzel Olsun

Facebook Twitter Linked-in

 Esenler Kastamonulular Dayanışma Derneği'nin (KASDER) Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle düzenlediği programda konuşan Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, 'Muhammed ümmeti olmak ancak güzel âmelle mümkündür' dedi.

Esenler Kastamonulular Dayanışma Derneği (KASDER), Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in (S.A.V.) doğumunu müjdeleyen Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle bir program düzenledi. Esenler Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleşen programa Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, KASDER Esenler Şube Başkanı Ferhat Akkaya, ilçedeki STK temsilcileri ve çok sayıda Kastamonulu vatandaş katıldı. Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda Aşk-ı Efza Tasavvuf Musikisi Grubu ilahiler seslendirdi.

Âmelimiz Güzel Olsun

Ümmet-i Muhammed'in Müslümanlığa yakışır şekilde yaşaması için yapması gerekenlere değinen Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, 'Resulullâh'ın dünyaya teşrifiyle insanlık kendi değerine kavuştu, insanlık karanlıktan aydınlığa geçti. Bu milletin çocukları olarak bizim duruş ve gayretimiz çok önemli. Ümmet-i Muhammed olarak; emrolunduğu üzere dosdoğru olacağız, elimiz de, dilimiz de sağlam olacak ve asla yalan söylemeyeceğiz. Muhammed ümmeti olmak ancak güzel âmelle mümkündür' diye konuştu.

DUALAR O'NUN İÇİN

Göksu'nun konuşmasının ardından program, Seyit Muhammed Mücahit Akgül'ün, Resulullâh'ın güzel âhlakını anlattığı sohbetiyle devam etti. Program sonunda hep bir ağızdan edilen dualar, Peygamber Efendimizin ruhuna gönderildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —