Tarih: 01.01.0001 00:00 13

'Zuhal Topal'dan son skandal

Yılların sunucusu skandal üstüne skandal imza atıyor. 'Zuhal Topal'la' izdivaç programında yine olanlar oldu. Bu yılın en çok tartışılan program olan 'Zuhal Topal'la' programında yine bir şok yaşandı. 'Z

'Zuhal Topal'dan son skandal

Yılların sunucusu skandal üstüne skandal imza atıyor. 'Zuhal Topal'la' izdivaç programında yine olanlar oldu. Bu yılın en çok tartışılan program olan 'Zuhal Topal'la' programında yine bir şok yaşandı. 'Zuhal Topal'la' programına katılan yedi aylık hamile gelin adayı Selin Gayıp’ı bir eve kapattığı ve kimseyle görüştürmediği öne sürüldü.

 İzdivaç Programlar Kalkacak mı?

Zuhal Topal'ın, Fox TV'de sunduğu 'Zuhal Topal'la' adlı programında skandallar bitmiyor. Programa katılan bir damat adayı, kendisine, silahla tehdit edilerek Ünlü şarkıcı ve sunucu Seda Sayan'ı hedef alan bir video çektirildiğini iddia etmişti. Programın eski bir çalışanı ise; program bilgilerini silah zoruyla, para karşılığı dışarıya sattığı yönünde ifade vermeye zorlandığını söylemişti. Bu skandallar henüz sıcaklığını korurken bu kez farklı bir olayla gündeme geldi. Peş peşe yaşanan bu skandallar “izdivaç programları”nın geleceğini yeniden tartışmalara yol açtı. Bilindiği gibi 'Zuhal Topal'la' programı geçtiğimiz günlerde de, hamile gelin adayına talibini arattığı skandalıyla gündeme gelmişti. Yedi aylık hamile gelin adayı Selin Gayıp, iddialara göre; program ekibi tarafından tutulan bir evde doğum yapana kadar bakıma alındı. Selin Gayıp'ın doğacak çocuğunun babası olan Timuçin Fırat Kaşıkçıoğlu ise, program ekibi tarafından çocuğunu göremesinin engellendiğini söyleyerek adli süreç başlatacağını belirtti. Kaşıkçıoğlu, karnında çocuğunu taşıyan gelin adayına ulaşmaya çalıştı. Ancak bunun bir türlü başaramayan damat adayı, program ekibini suçladı.

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.