Tarih: 01.01.0001 00:00 10

Bahar Coşkusu Nanan’da

0-6 yaş arası bebek ve çocuklar için mobilyadan tekstile, aksesuar ürünlerinden yeni doğan kıyafetlerine kadar birçok ürünü bir arada sunan Nanan, 3 al 2 öde bahar kampanyası ile ebeveynleri sevindiriyor. Nisan ayının sonuna kadar devam ed

Bahar Coşkusu Nanan’da
 Nanan, ilkbahar-yaz koleksiyonuna özel sunduğu 3 al 2 öde kampanyasıyla hem çocukları hem aileleri sevindiriyor. 30 Nisan 2016 tarihine kadar sürecek olan kampanya ile 0-6 yaş arası bebek ve çocuklar için hazırlanan ilkbahar-yaz koleksiyonundan 3 ürün alan aileler sadece 2 ürün fiyatı ödeyecek.

Nanan mağazalarında ebeveynlerin beğenisine sunulan bebek ürünleri; renkleri, desenleri ve kumaşlarıyla baharı müjdeliyor.  Soft renk elbiseler, taçlar, tişörtler, keten kumaş ile hazırlanan yelek ve pantolon takımları dikkat çeken ürünler arasında yer alıyor. Koleksiyonda yer alan bej, beyaz ve pembe tonlarındaki tulum, zıbın ve fermuarlı hırkalar ise kombinlere eşlik ediyor. 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.