Tarih: 30.04.2016 08:21

Yaralı polis Rüzgar Çetin'den 250 bin Lira tazminat istedi

Facebook Twitter Linked-in

 Alkollü kullandığı lüks otomobiliyle trafik polis ekibin aracına çarpan, bir polisin şehit olmasına diğerinin de ağır yaralanmasına neden olan ünlü yönetmen Sinan Çetin’in oğlu Rüzgar Çetin’e ikinci dava açıldı.

 

Kazadan ağır yaralı olarak kurtulan 29 yaşındaki polis memuru Emre Tetik, 22.5 yıl hapis talebiyle tutuklu yargılanan Sinan Çetin’in oğlu 250 bin Liralık manevi tazminat istedi.

 

Polis memuru Emre Tetik, İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi'nde açılan davanın dilekçesinde kazanın ardından yaşadıklarını, hakkında bir açıklama yaptı.

 

SAĞLIĞIMA KAVUŞAMADIM

Pek çok ameliyat yapılmasına rağmen eski sağlığına kavuşamadığını kaydeden polis memuru, şehit polisi İsmet Fatih Alagöz'ün acısı nedeniyle psikolojisi de ciddi anlamda bozulduğunu belirtti.

Kaza tespit tutanağında yönetmen Sinan Çetin’in oğlu Rüzgar Çetin'in tam ve asli kusurlu olduğunun kaydedildiği dava dilekçesinde, ağır yaralı kurtulan polis memurun vücut fonksiyonlarını kaybettiği ifade edildi.

Artık bakıma muhtaç olduğu için Tokat'ta ailesiyle birlikte yaşamak zorunda kalan polis memuru Emre Tetik'in, alkollü bir şekilde direksiyona geçerek hız yaptığı için kazaya neden olan Sinan Çetin’in oğlu Rüzgar Çetin'e açtığı dava önümüzdeki günlerde görülecek.

 

habertürk




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —