Tarih: 30.04.2016 13:15

İstanbul Sokakları 3. bölüm fragmanı yayınlandı. Nazlı gerçekleri öğrenecek mi?

Facebook Twitter Linked-in

 İstanbul Sokakları 3. bölümde haftanın damgası vuracak gelişmeler yaşanacak. Show Tv’nin iddialı dizisi İstanbul Sokakları'nın yeni bölümde Nazlı'nın yaşadıkları herkesi duygulandıracak ve milyonları ekrana kilitleyecek. İstanbul sokakları 3.bölümde neler olacak?İstanbul Sokakları yeni fragmanı ve 3. bölümde ile ayrıntılar haberimizde…

Yayın günü: Pazartesi akşamı saat 20’de

İstanbul Sokakları 3. bölüm fragmanı Show Tv’de yayınlandı. İstanbul Sokakları’nda yeni bölümde Nazlı bu hafta bilmediği gerçekleri öğrenecek şok olacak.. Nazlı, Fırat'ın babasına yaptıklarını görünce istifa edecek. Kocası Refik'in Fırat'ın ağır suçlamalarından bunaldığını ve intihar ettiğini bilgisine de ulaşan Mualla Fırat'ın karşısına çıkıp hesap soracak. Show Tv’nin yeni dizisi İstanbul Sokakları 3. bölüm fragmanı hakkında ve dizinin yeni bölümüyle ilgili kısa özeti.

İSTANBUL SOKAKLARI 3.BÖLÜMDE NELER OLACAK?-İzle

Show TV'de yayınlanan İstanbul Sokakları'nın yeni bölümde; Kocası Refik'in Fırat'ın suçlamaları dayanamayıp intihar ettiğini öğrenen Mualla Fırat'ın karşısına çıkıp hesap sorar. Cemil'in bir adamı tüm bunları cep telefonuyla çekerek Cemil'e ulaştırır ve Cemil de internete yayarak herkesin görmesini sağlar. Nazlı Fırat'ın babasına yaptıklarını görünce istifa eder. Diğer yandan Fırat'ın annesini Refik'in öldürdüğünü öğrenen Cemil, Refik'i kaçırır ve kendisine çalışması için zorlar.

 

İSTANBUL SOKAKLARI HAKKINDA
Show TV'nin yeni dizisi İstanbul Sokakları başrollerini; Gizem Karaca, Caner Cindoruk, Rıza Kocaoğlu ve Naz Elmas paylaşıyor. Dizinin zengin oyuncu kadrosunda ise Derya Alabora, Mehmet Çevik, Yıldız Kültür, Mine Teber ve Sitare Akbaş yer alıyor. Gold Film'in yapımcılığını üstlendiği, yönetmenliğini Faruk Teber'in yaptığı İstanbul Sokakları dizisinin senaryosunu ise Zülküf Yücel ve Zehra Yücel kaleme alıyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —