1.05.2016 18:04:03 16 0

Paramparça 64 bölüm fragmanı yayınlandı. Dilara’nın çocuğu kimden?İzle

İzleyicileri ekranlara kilitleyen Star Tv’nin Paramparça dizisi heyecan dolu olaylarla 2 Mayıs Pazartesi akşamı kaldığı yerden devam edecek. Dilara Harun’un teklifi kabul edecek mi, uçağı binecek mi?

Paramparça 64 bölüm fragmanı yayınlandı. Dilara’nın çocuğu kimden?İzle
 İzleyicileri ekranlara kilitleyen Star Tv’nin Paramparça dizisi heyecan dolu olaylarla 2 Mayıs Pazartesi akşamı kaldığı yerden devam edecek. Dilara Harun’un teklifi kabul edecek mi, uçağı binecek mi? 63.bölümde Harun ile Dilara arasındaki gerginlik yeni bölümde de sürecek mi? Harun’un kuşkuları yeni bölümde dağılacak mı?İkili arasındaki gerginlik bir fırtına dönüşüp aşkların sonu mu getirecek? Dilara’nın çocuğu kimden? sorusu Harun’un içine düşecek ve kurt gibi kemirecek. Sevdiği adamın çocuk kuşkuları Dilara’ya çok üzer. Sıra dışı hikayesi ile dizi severleri vazgeçilmezi olan Star Tv’nin Paramparça dizisi 64.bölüm fragmanı yayınlandı.

Star Tv’nin dizisi Paramparça 64. Bölüm fragmanı yayınlandı. Star Tv’nin sevilen dizinin 64 bölümde Cihan’ın ailesi gitgide parçalanıyor. Cihan'ın Ayşe'ye olan aşkı Dilara ile boşanma kararı aldırır. Cihan Dilara’ya başka bir kadına aşık olduğu söyler. Cihan’ın bu itirafı ardından Dilara kendini iyice Harun'a yakınlaştırır. Star Tv’nin dizisi Paramparça 64. bölümde neler olacak?

 

PARAMPARÇA 64. BÖLÜMDE NELER OLACAK?


Tüm reytingleri kıran dizi 64. bölümünde sıra dışı gelişmelerle gecenin damgasını vuracak, akan sular duracak, nefesleri kesecek. İzleyenlerin ekranlara bağlayacağı Paramparça yeni bölümünde Cihan’ın aile yapısı bozuluyor, parçalanıyor. Ozan'ın intikamı Paramparça dizinin 64. bölümünde başrol oynayacak. Ozan annesinin Harun'a olan aşkını öğrenince Candan'la beraber annesine karşı intikam dolu bir planı kurar.

 

PARAMPARÇA 63. BÖLÜMDE NELER OLDU?


İnternet haberlerinde yer alan mutlu Cihan ailesinin fotoğrafları ortalığın karışmasına sebep oldu. Ayşe, Cihan’ın bir yandan kendisiyle ilişki yaşadığını, öte yandan Dilara ile mutlu bir evliliği olduğunu düşündü. Harun ise, oğlu Demir’i Cihan ile görünce beyninden vurulmuşa döndü. Cihan, Dilara ve oğulları Demir’in bir aile mutluluk pozunu gören Harun ne yaptı? Harın sevdiği kadından ve oğlundan vazgeçti mi? Cihan eşi Dilara’nın Harun ile görüştüğünü öğrendiği mi? Maide Hanım, “Dilara seni oyalıyor” deyince, Harun çılgına döndü, Cihan’ın yalısı bastı. Harun’un oğlu Demir’i kaçırmasına engel olamayan Dilara, Cansu ile birlikte Harun’un peşine düştü. Harun, Dilara’ya seçme şansı bırakmayacak bir teklifle geldi. Ya Cihan ve çocuklarını bırakıp kendisiyle gelecek ya da bir daha bebeğinin yüzünü görme şansı olmayacak.... Cihan’da şoke oldu çünkü…Harun, Dilara ve Demir’i havaalanına getirdi. Harun Dilara’ya sevdiği kadına, uçağa birlikte binip, mutlu bir aile olarak hayatlarına devam etme vaadinde bulundu.

Büyük bir aşk yaşamaya başlayan Ayşe ile Cihan’ın arası açılacak mı? Maide Hanım’ın büyük bir titizlikle kurduğu planları tuttu mu? Hazal’ın, Ayşe’nin hastası olduğunu öğrenen Maide Hanım, Ayşe’nin Cihan ile tanışıklığını bin tane soru sordu, gerçekleri öğrenmeye çalıştı. Cihan, Ayşe’ye sürpriz yapmak için haber vermeden evine gitti. Sevgilisi evine gidince…hiç beklemediği biriyle karışlaştı. Ayşe’nin arkadaşı Tuğrul’da Cihan’ı karşısına görünce büyük bir şok yaşadı. Deniz, babası Burhan’a Rahmi Bey’in yaptıklarını anlattı. Burhan, Rahmi Bey’den intikam almak için onu en zayıf yerinden, kumar tutkusundan yakaladı. Harun, Dilara’dan Cihan’la bir an önce konuşmasını istedi. Emrah, Dilara’nın Demir’le birlikte Harun’un arabasından inerken resimlerini çekti. Gazeteci Görkem, Cihan, Dilara ve Demir’in resmini çekip, ‘Gürpınar Ailesi’nin hafta sonu mutluluğu’ başlığı ile internete yayınladı. Haberi gören Harun şoke oldu.

 

PARAMPARÇA FİNAL YAPACAK MI?

Star TV’nin sevilen dizisi Paramparça sezon sonu finali ne zaman? Eylül ayında yeni sezonda da yayına devam edecek mi? Star TV’de 2. sezon devam eden dizinin başrollerini oyuncuları Erkan Petekkaya, Ebru Özkan, Barış Falay, Hümeyra ve Şükran Ovalı’nın paylaştığı dizi için 3.sezon kararı verildi.

 


Anahtar Kelimeler:

12 Vali Müfettişlik Görevine Getirildi

Beslenme Saati Uygulamasında Dördüncü Dönem Başladı

EKREM PAMUK'TAN TEPKİ

Turhan Çömez'den Çarpıcı Açıklamalar

MHP’DEN YENİ YEMİN POLEMİKLERİNE YANIT…

Damat'tan Balcıoğlu'nun İddialarına Yanıt

Bakan Güler'den Kazakistan'a Ziyaret

Törene Üst Düzey Katılım

Rektör Prof. Dr. Altun’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Güzide Gençlik Merkezi'nde Yeni Dönem Başladı

Girişim Sermayesi Yatırım Fonu Onaylandı

Pakistan Büyükelçiliği Ankara'da Mango Tadımı Etkinliği Düzenledi

Bağcılar’da Bağ Bozumu Zamanı

Saniye Caran’a iade-i ziyaret

Yeniden Refahlı Milletvekili Bekin'den 'ekümenik' Eleştiri!


Balıkçı Kenan’ın Öncülüğünde Deniz Canlıları Müzesi 52. Yılını Kutladı

Türkiye’nin Cilt Sağlığına Acil Doktor İhtiyacı Var

185 MİLYAR LİRA EKONOMİYE GERİ KAZANDIRILDI

İtfaiye Haftası Coşkuyla Kutlandı

Gençlere Eğitim Destek Paketi

Erdoğan'dan Küresel İnovasyon Göstergeleri Raporu'na Destek Mesajı

Emrah, özel uçakla dünya turuna çıkıyor!

9 Akademisyen, Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesinde

Turizmin varış noktası: “Müze” 

İklim Değişikliği ve Enerji Yönetimi Hamlesi

Türkiye Bilişim Ödülleri Ankara’da Sahiplerini Buldu

Bu Festivalde Herkes Aradığını Bulacak

Ahilik Haftası’nda Coşkulu Katılım: Başkan Çalık, Esnaflara Ödüllerini Takdim Etti

Küpeli'den Dağ'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Halkın Sesine Kulak Verdi! Şantiye Projesinden Geri Adım Attı

TYBB’den Vali Yunus Sezer’e Ziyaret

Gıda sektöründe 250’yi aşkın alıcı Bursalı firmalarla buluştu

Artar; Kalıcı ve Uzun Soluklu Projeler Yapacağız...

Ahilik Kültürüne Davet...

Kel Aliço Pehlivan Güreşleri Ağası Oğuz Erdinç oldu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.