Tarih: 02.05.2016 12:41

Koç Burcu bu ay kariyerinde yeni sayfa açabilecek mi? Bu ay Koç burcu aradığı aşkı bulacak mı?

Facebook Twitter Linked-in

 Koç Burcu bu ay aşk gezegeni ve Koç burcu aşk evinin yöneticisi Venüs, bu ayının büyük bölümünde Koç burcu para evinde olacak. Koç burcu Mayıs ayında Boğa burcunda ilerleyen Güneş enerjinizi artıracak. Koç burcun da bu ay biraz stres yaşayabilir …. Güneş’in burcunuzda parladığı Mayıs ayında hayatında yeni başlangıçlara da işaret ediyor.

 

İlk haftadan itibaren iletişim konularda bazı gelişmeler yaşamanız mümkün. Mayıs ilk hafta bazı yenilikler yaşanacak. Uzun zamandır haber alamadığın kişilerle bu ay tekrar iletişime geçebilirsin. Koç Burcu bu ay 6’sında gerçekleşecek yeniay özellikle birikimler konusunda  daha iyi değerlendirmek adına farklı alternatifler bulacaksın.

 

KOÇ BURCU BU AY KARİYERİNDE İSTEDİĞİ DEĞİŞİKLİLER YAPABİLECEK

 

Hayatında bazı konularda yeni sayfa açacaksın. Koç Burcu bu ay ikinci hafta iş hayatlarında güzel gelişmeler yaşanacak. Bu ay şirket içinde bir pozisyon değişikliği veya istediği şirkette istediği şartlarda iş başı yapabilirsin. Ayrıca Koç burcu Mayıs ayın ikinci haftasında bazı yeni anlaşmalar imzalayabilir, ortaklıklar kurabilir veya bazı kişiler size bolca şans getirebilir.

 

Koç burcu Mayıs ayında aşk hayatlarında evli olanların sorunlarında farklı çözümler bulacak. Bekarlar için ay boyunca, ikili ilişkilerinde, geliştirebileceğin fırsatlar da yanı başında. Mayıs ayında ikili ilişkilerde mevcut kırgınlıklar, devam eden küslükler varsa sürpriz bir şekilde onarılabilir, yeni başlangıçlar yapabilirsin…. 

 Koç burcu sağlığınla ilgili kendine daha iyi hissedebileceğin bir ayda olacaksın. Mayıs ayında kendine daha iyi bakmak, tekrar diyete başlamak, sağlıklı beslenmek veya tekrar spor yapmak ihtiyacı duyabilsin.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —