Tarih: 01.01.0001 00:00 17

İkizler burcu bu ay geleceğinle ilgili daha çok hayal kurabilirsin

İkizler burcu bu ay geleceğinle ilgili daha çok hayal kurabilirsin İkizler burcu Mayıs ayın ilk günlerde işinde, kariyerinde, size ait sorumluluklarında ait bazı bitişler yaşaman söz konusu olabilir.

İkizler burcu bu ay geleceğinle ilgili daha çok hayal kurabilirsin
İkizler burcu aylık yorumunda neler var?  İkizler burcu bu ay geleceğinle ilgili daha çok hayal kurabilirsin. Aylık yorumuna göre İkziler sorumlu olduğun konularda radikal kararlar almak isteyebilirsin, iş değişimi de aklında geçebilir. Bu ay ilk günlerinde bir ön araştırmaya girişebilirsin.

İkizler burcu bu yıl hep yanlış kararlar aldı bu zamana kadar… bu da seni çok yordu… Siz İkizler burcu bundan sonra daha net olmalısınız. fikirlerini ifade ederken, kelimeleri seçerken, daha dikkatli davranmalısınız … çünkü seni hep yanlış anlıyorlar.. İkizler burcu Mayıs ayında doğru hedefler kolayca belirleyebilir. İkizler burcu bazı insanların varlığı seni tam anlamda güçlendirebilir, tek başına olmadığını görebilirsin, hissedebilirsin. Mayıs ayında bilinçaltından gelen mesajlara daha açık olacaksın.

 

İkizler burcu Mayıs ayın ilk günlerde işinde, kariyerinde, size ait sorumluluklarında ait bazı bitişler yaşaman söz konusu olabilir. Ayrıca İkizler burcu bu ay hazırlık aşamasında konular ve aynı zamanda tam olarak fark edemediğin bazı koşullar içinde olabilir. Bu ayın ilk günlerinde başlayan ve Haziran sonuna kadar özellikle süregelen ikili ilişkilerde de hassas bir süreç olarak nitelenebilir. İkizler burcu bu yılın ilk aylarında yönetici Merkür gerilediği için de pek çok şeyi geçmişle bağlı olarak anlamaya çalışıyor ve sorulara cevap arıyor olabilirsin. 

 

İkizler burcu Mayıs ayın ilk yirmi günü toparlanma, yenilenme ve sahne arkası kulis faaliyetleri için uygun olacak. Mayıs ayın ikili ilişkilerde dikkatli hareket etmende fayda var. Bu ay ilk haftasında ortasında her ne kadar yeni adım atmak istesen de, maalesef başarılı olamayacaksan kendi anlatamayacaksın. Bu hafta sonuna doğru ise, güzel kelimeler kolayca seçecek ve etkileyici konuşmanla aşk hayatında, ikili ilişkilerde istediğini alabileceksin, herkesi kolayca etkileyebileceksin.

İkizler burcu bu ay evde bazı görünmez kazalar meydana gelebilir, bazı sakarlıklar yaşanabilir hastalıklar ise normalden daha uzun sürebilir. İkizler bu ay kendine daha iyi bakmalı, sağlıkla ile ilgili bazı şikayetlerin varsa ertelemeden hemen tedavi başlamalı, sil baştan yeni bir yaşam biçimi moduna geçmelisin.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.