Tarih: 02.05.2016 13:48

Yengeç burcu bu ay sana şans getirecek

Facebook Twitter Linked-in

 Yengeç burcu aylık yorumunda neler var? Yengeç burcu bu ay geleceğinizle ilgili konularda radikal kararlar alabilirsiniz. Aylık yorumuna göre Mayıs ayında  maddi imkanlarınızı daha iyi değerlendirebilecek koşullar da oluşabilir.  Yengeç burcu Mayıs ayın ilk hafta sıkıntılarınız da azalma olacak. Bu ayın sosyal açıdan hayatında yeni ortamlar insanları getirebilir. Yengeç burcu bu ay uzun zamandır görüşmediğin kişilerle de bu ay tekrar iletişe geçebilir, bağ kurma imkanı da bulabilirsin.

 

Bu ayın ortasında, belli planları uygulamaya koyarak sorumlu olduğun proje veya devam eden planlar varsa onaylanmasını kolay olacak takdir görmesini sağlayabilirsin. Bu yıl işinizde belli noktalarda sorunlar yaşanıyorsa bu ay üstüne gitmemenizde fayda var. Yengeç burcu bu ay hedeflediğin şeylere çevrenin yardımıyla kolayca ulaşabilirsin.

 ŞANS YÜZÜNÜZE GÜLECEK

Yengeç burcu Mayıs ayın 3.haftasında, ilginç kaynaklar kanalıyla yaratıcılığınız artabilir, bugüne kadar gizli kalmış yetenekleriniz su üstüne çıkabilir. Yengeç burcu bu ayın kendini, düşünlerini hiç zorlanmadan ifade edebilirsin. Mayıs ayında sana şans getirecek, kariyer ile ilgili güzel haberler alabilirsin. Bu ay istediğiniz gibi herkesin üzerine dikkatini çekmenizde kolay olacaktır. 

Birlikte yaşadığın sevgilinle aranızdaki  buzlar da eriyecek… 'Aşk olmadan yaşayamam' diyen Yengeç burcu ay boyunca için platonik aşklara veya gizli ilişkilere eğilim artabilir. Bu ay Yengeç burcu ikili ilişkilerde daha hayalci olurken arkadaşların yanlış verdiği bilgi veya tavsiyeler bazı hatalar ve yanlış adımlar atmanıza yol açabilir. Ayrıca yanlış anlaşılmalar bu ay gündeme gelebilir. Sabırlı davranmalısınız



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —