Tarih: 02.05.2016 19:38

Terazi Aylık Burç Yorumu-Terazi-Mayıs Burç Yorumu-Terazi Burcu Özellikleri

Facebook Twitter Linked-in

Terazi Aylık Burç Yorumu-Terazi-Mayıs Burç Yorumu-Terazi Burcu-Aşk Hayatı.Terazi burcu Mayıs ayında özellikle maddi konularda uzun soluklu değerlendirmeler yapmakta zorluk çekebilirsin. Terazi Burcu sevecen, yumuşak biri olmanız, sevinci olduğu gibi hüznü de yoğun yaşamanıza yol açıyor.

Bu ay karşı tarafa ne dediğinizi daha net şekilde anlatabilir veya vermek istediğiniz mesajları iletebilirsiniz. Geçtiğimiz ay yaptığınız bir görüşmeden çok şey bekliyorsunuz. Bekleme sizi yoruyor. İşlerinizdeki durgunluk ise yavaş ama istikrarlı bir ivme kazanıyor. Mayıs ayında da ihtiyaçlarınız, beklentileriniz, zevkleriniz kazancınızın üzerine çıkamıyor. Hesabınızı bilerek buna izin vermiyorsunuz. Bonkörlüğünüzün son aylarda iş yerinde yaptığınız fedakarlığınızın Mayıs ayında karşılığını alabilirsiniz. 

Mayıs 2016'da yeni yatırımları tekrar gözden geçirebilir, borç alacak konuları gündemde varsa değiştirilmesi gereken durumlar söz konusu meydana gelebilir.. Mayıs ayında Terazi burcu fedakarlık gösterebileceğiniz ya da işle ile uğraşabileceğiniz durumlar söz konusu olabilir. Bu zorlayıcı durumlar da sabırlı olmalısınız. Mayıs ayında yeni kazançlar olabileceği gibi, maddi açıdan bağlayıcı koşullar da meydana gelebilir. 

 

Terazi burcu Mayıs 2016'da ev ve aile içinde de bağlar güçlenebilir, tek başına olmadığını hissedebilecek çok güzel gelişmelerle görebilirsin. Mayıs ayında sevdiğiniz bazı kişileri tam mutlu edebilmek için bazı ödünler vermeniz veya bazı şeylerden tümüyle vazgeçmeniz gerekebilir




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —