Tarih: 02.05.2016 22:26

Aylık Burç Yorumu- Balık -Mayıs 2016 Burç Yorumu- Balık Aşk Hayatı

Facebook Twitter Linked-in

Balık Aylık Burç Yorumu- Balık -Mayıs Burç Yorumu- Balık Burcu- Burcu Özellikleri Balık burcu Mayıs 2016’da ev, aile ve özel yaşantın bu hafta yeniliklere, değişime açık olabilir. Balık burcu Mayıs ayında seni daha mutlu edecek yeni kararlar alıp bu ay uygulayabilirsin. 

 

Balık burcu Mayıs 2016’da uzun zamandır haber alamadığın bazı kişilerle tekrar bir araya gelebilirsin. Balık burcu Mayıs ayında hassas olduğunuz olaylarda daha tepkisel davranabilirsiniz. Bu gelişmelerden  baştan ikili ilişkileriniz olumsuz etkilenecek. Balık burcu Bu ay çok belirgin olarak Liderlik yönünüz ön plana çıkacak. Bu da etrafınızdaki insanlar üzerinde bu yönünüzü kullanabileceğiniz işaret ediyor. Balık burcu Mayıs ayında sorumlu olduğunuz konularda verdiğiniz mücadeleler sıkıntılı olabilir. Ayrıca bu ay ilk haftasında yeni fikirler hayal gücünüzü harekete geçirebilir.

 

Balık burcu Mayıs ayında gelecek planlarınızla ilgili değişimler sizi duygusal olarak yorabilir, etkileyebilir. Balık burcu bu ay hayal ettiklerinizle hayatın gerçekler arasında sıkışabilirsiniz İşle ile ilgili fikirlerinizi çevrenizin katkısıyla zenginleştirebilirsiniz.

 

Balık burcu bu ayın daha ilk haftasında, dikkatleri üzerinize çekmeniz, çevrenizden destek almanız veya istediğiniz alanlarda ilerlemeniz kolay olacak. Balık burcu Mayıs 2016’da  kulağınıza gelen bazı dedikodular veya hakkınızda yapılan yorumlar sizi huzursuz edebilir. Sinir bozucu olsa da tepki göstermeyin sizi çekemeyenler başlattığı bu psikolojik savaşı sürecek. Galibiyeti ise sizin olacak. Balık burcu aylarca devam bazı belirsizlikler veya kararsızlıklar bu ay size doğru karar almayı zorlaştırabilir. Beklemekte fayda var.

Balık burcu Mayıs ayında yoğun bir görüşme trafiği, iş ziyaretleri ve anlaşmalardan başınızı kaldırmayacaksınız ancak yorulmanızı karşılığını fazlasıyla alacaksınız.

Dostluk ilişkilerde iddiacı, ama ısrarcı değilsiniz. Bir huyunuz var. Kendinize göre haklısınız. Yakın çevrenizdekileri sürekli denetleme alışkanlığınız, mevcut dostluklarınız değil de, yeni kurduğunuz ilişkilerde rahatsızlık verici bir özellik olarak yorumlanabilir.





Orjinal Habere Git
— HABER SONU —