Tarih: 03.05.2016 12:42

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 34. yeni bölüm fragmanı-izle: Kimler gözyaşlarına boğulacak?

Facebook Twitter Linked-in

 Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 34. bölüm fragmanı yayınlandı. Bu akşam ATV ekranları gelecek olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 34. yeni bölüm fragmanında çok üzücü olaylar yaşanacak. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümde trafik kazası geçiren Enişte ve Civciv sağ kurtulacak mı? Kimler büyük bir şok geçirecek? Salı akşamlarının tüm reytingleri zorlayan ATV’nin dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 34. bölüm fragmanında kaza haberi alan aile sinirlerine hakim olamayacak, gözyaşlarına boğulacak. ATV’nin sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümde 34. bölümdeki son derece dramatik sahneleriyle geceye damga vuracak. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 34. bölüm fragmanıyla ile ilgili özeti ve diğer ayrıntılar haberimizde…

 

Yapımcılığını Raci Şaşmaz'ın üstlendiği başrollerindeki başarılı oyuncular: Oktay Kaynarca Deniz Çakır, Müjde Uzman, Tarık Ünlüoğlu, Ozan Akbaba, Yunus Emre Yıldırımer, Sabina Toziya gibi usta isimlerin yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 3 Mayıs 2016 tarihinde Salı Akşamı saat 20:00'da ATV ekranlarında…..


Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 34. bölümünde neler olacak? Salı akşamları en çok izlenen arasında gösterilen dizide yeni bölümde dramatik ve aksiyon dolu sahneler hakim olacak. Bu akşam neler yaşanacak?

 

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 34. BÖLÜMDE NELER OLACAK

 

Ailenin acıları her geçen gün kat be kat artar. Bu kez en büyük acının sahibi Enişte ve Civciv olacaktır. Yeni bir umut için çıkılan yolda yaşanan feci kaza tüm aileyi yasa boğar. Yıllardır bir bebek sahibi olmak için bekleyen Ayşen'le, Teyzekızı Hatice'nin ayni arabada olması da felaketin boyutunu arttırır. Tükenmek bilmeyen belalar yine masumlardan yana kullanır tercihini.
Yaşanan her ne kadar kaza gibi görünse de Hızır Çakırbeyli bu işin peşini bırakmayacaktır. Nakliye işinde karşısına çıkacak tehditlerin belki de ilkidir bu. Özkan'ın masaya oturması, Fikret'in kardeşinin intikamını almak için ortaya çıkmasından sonra gerçekleşen bu olay şüphelerin onların üzerinde toplanmasına sebep olacaktır. Hızır'ın merak ettiği ise Ünal Kaplan'ın bu işin neresinde olduğudur. Nitekim kafasında bin bir tilkiyle gezen Ünal Kaplan her daim baş oyun kurucu olmuştur.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —