Tarih: 03.05.2016 19:14

O isimler Fenerbahçe'de kaldı

Facebook Twitter Linked-in

 Sözleşmeleri sezon sonunda Fenerbahçe ile bitecek olan iki yıldız futbolcu dün öğlen saatlerinde  Ali Yıldırım ile bir araya geldi. Menajerlerini yanlarında getirmeyen Gökhan Gönül ve Mehmet Topal, Asbaşkan Yıldırım ile 1,5 saat süren görüşmede taraflar memnun ayrıldı. Futbolcuların mevcut sözleşme şartlarının korunması talebi başkan makul bulup kabul etti. 

 

Bu yıl Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş ile kıran kırana bir şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe'de bir yandan da gelecek sezonun kadrosu da yavaş şekillendiriyor. Bu yıl Fenerbahçe ile sözleşmeleri sezon sonunda bitecek olan iki tecrübeli futbolcu Gökhan Gönül ve Merhmet Topal ile ilgili çeşitli iddialar Sarı-Lacivertli camiada tartışılıyordu.

 

Menajerleri yanlarında yoktu

Gökhan Gönül ve Mehmet Topal, Ülker Stadı'ndaki kulüp binasında Asbaşkan Ali Yıldırım ile sözleşmelerini görüşmek için bir araya geldi. 1,5 saat süren toplantından iki tarafı memnun ayrıldı. Tecrübeli futbolcuların Kulüpte mevcut sözleşme şartlarının korunmasını istedikleri, bu taleplerinin de makul bulunarak kabul edildiği öğrenildi. Gönül ve Topal'ın, görüşmeye yanlarında menajerleri de gelmemeleri dikkat çekti. Başkan Aziz Yıldırım daha önce yaptığı bir açıklamada 'Türk futbolcular bana menajerleriyle gelmesinler.' demişti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —