Tarih: 01.01.0001 00:00 19

Galatasaray Çaykur Rizespor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Galatasaray ile Çaykur Rizespor bugün saat 20.45'te Ziraat Türkiye Kupası yarı final ikinci maçında karşı karşıya gelecek. İlk maçı Rizespor deplasmanında 3-1 kazanan Cimbom, Türk Telekom Arena'ya oldukça avantajlı çıkacak.

Galatasaray Çaykur Rizespor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Galatasaray ve Çaykur Rizespor bugün Çaykur Didi Stadı'nda saat 20.45 te Ziraat Türkiye Kupası yarı final ikinci maçında karşı karşıya gelecek.


İlk maçı Rizespor deplasmanında 3-1 kazanan Galatasaray, Türk Telekom Arena'ya oldukça avantajlı çıkacak. 

Çaykur Didi Stadı'nda oynanan ilk mücadelede Emre Çolak ve Yasin Öztekin'in golleriyle maçta 2-0'lık üstünlüğü yakalayan sarı kırmızılı ekip,Ahmet İlhan Özek'in golüne engel olamadı. Maç sonuna kadar 2-1'lik üstünlüğü koruyan Galatasaray'da sahneye Lukas Podolski çıktı ve maçın skorunu 3-1 yaparak final adına büyük bir eşiği geçti.

Sneijder yok! Poldi var

Ev sahibi Galatasaray’da bugün Sneijder’in riske edilmemesi ve Beşiktaş derbisine saklanması düşünülüyor. Hollandalı yıldızın yokluğunda 10 numara görevi ise yine Podolski’nin olacak. Bursa deplasmanında da Umut’un arkasında oynayan Alman futbolcunun sağında Olcan, solunda Yasin görev yapacak. Emre Çolak ve Selçuk ise merkezden hücum hattını destekleyecek.

Galatasaray-Çaykur Rizespor maçı saat kaçta hangi kanalda?


Galatasaray-Çaykur Rizespor ile Türk Telekom Arena'da 4 Mayıs 2016 Çarşamba günü karşı karşıya gelecek. Bu mücadele saat 20.45'te başlayacak ve ATV ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. 

Tek eksik Chedjou


Çaykur Rize maçı öncesi Galatasaray’da tek eksik Chedjou. Kamerunlu futbolcunun sakatlığı devam ediyor ve takıma katılması biraz daha zaman alacak. Chedjou dışında eksik kalmaması ise Aslan’a nefes aldırmış durumda.

Muhtemel 11'ler;

GALATASARAY: Muslera, Sabri, Denayer, Hakan, Carole, Selçuk, Emre, Olcan, Podolski, Yasin, Umut

ÇAYKUR RİZESPOR: Gökhan, Orhan, Viera, Oboabona, İsmael, Sercan, Koray, Sylvestre, Ahmet İlhan, Teddy, Chevalier


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.