Tarih: 01.01.0001 00:00 18

Real Madrid - Manchester City maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Real Madrid, Manchester City'i evinde Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında ağırlayacak. Peki Real Madrid Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda başlayacak? İşte Real Madrid Manchester City maçının detayları..

Real Madrid - Manchester City maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

 Real Madrid, Manchester City' le Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında karşılaşacak. 

Real Madrid - Manchester City maçı detayları...

Real Madrid - Manchester City maçı 04 Mayıs Çarşamba günü(bugün) saat 21.45'te başlayacak.Santiago Bernabeu Stadyumu'nda oynanacak mücadele Tivibu Spor kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Şampiyonlar Ligi yarı final karşılaşmaları 26 - 27 Nisan tarihlerinde oynandı. 26 Nisan'da Manchester City ile Real Madrid karşı karşıya geldi. Etihad Stadyumu'nda oynanan yarı finalin ilk ayağında iki takımda sahadan golsüz ayrıldı.

27 Nisan'da ise Atletico Madrid ile Bayern Münih karşı karşıya geldi. İlk karşılaşmada Atletico Madrid Saul Niguez'in 11. dakikada attığı golle deplasmandan 1-0 ayrıldı. Bayern Münih, Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçında Atletico Madrid'i 2-1 mağlup etmesine rağmen elendi. Bu akşam finale yükselen takım Atletico Madrid'in finalde rakibi olacak.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.