Tarih: 01.01.0001 00:00 10

HGS bakiye sorgulama- tam ekran. HGS müşteri hizmetleri telefon numarası nedir

Ülkemizde tüm köprü ve otoyol girişlerinde kullanılan HGS sistemi kullanılıyor. HGS kullanan sürücüler geçişlerde ihlali yapıp yapmadıkları artık kolayca öğrenebilir. HGS Geçiş İhlali Cezası Sorgulama nasıl ve nereden yapılır? S?

HGS bakiye sorgulama- tam ekran. HGS müşteri hizmetleri telefon numarası nedir
Ülkemizde tüm köprü ve otoyol girişlerinde kullanılan HGS sistemi kullanılıyor. HGS geçiş ihlali cezası sorgulama nasıl ve nereden yapılır? HGS kullanan sürücülerin geçişlerde ihlal yapıp yapmadıkları artık kolayca öğrenebilir. Sürücüler HGS geçiş ihlali sorgulama, HGS bakiye sorgulama, bu hafta itibariyle artık PTT çağrı merkezinden de yapabilir. HGS müşteri hizmetleri telefon numarası nedir?Ayrıca HGS geçiş ihlali sorgulama ve HGS bakiye sorgulama online yoluyla da yapılabilir. HGS geçiş ihlali sorgulama nasıl ve nereden yapılır? İşte HGS bakiye sorgulama ile ilgili tüm ayrıntıları.

Ülkemizde tüm köprü ve otoyol girişlerinde Hızlı Geçiş Sistemi (HGS) sistemine geçildi. Hızlı Geçiş Sistemi, köprü ve otoyollarda trafiğin sıkışma sorunu ortadan kaldırılması ve araç sürücülerinin rahat etmesini amaçlıyor. HGS kart kullanıcıları bazı köprü ve kara yolları gişelerinde trafik sıkışması durumu ile karşı karşıya kalmadan hızlı ve daha seri bir şekilde geçiş sağlayabiliyor.Sürücüler tüm köprü ve otoyollardan sadece HGS ile geçiş yapabiliyor. HGS köprü ve otoyol geçiş ücretini önceden ödemek kaydıyla için hazırlanmış son derece modern bir sistemdir. Yollarda ve köprü geçişlerde uygulanan eski ve hantal sistemleri günün artan ihtiyaçları karşılayamaz duruma geldi. Başta İstanbul olmak üzeri tüm büyük kentlerde son yıllardaki trafik artışın ülkemizde tüm köprü ve otoyol girişlerinde sürücüleri saatlerce beklemek zorunda bırakıyordu. Ulaştırma Bakanlığı bu durumun önüne geçebilmek için eski sistemleri tümünü kaldırıp tek bir sisteme geçti. HGS adı verdiği bu sistem sayesinde sürücüler bekleme yapmadan köprü ve otoyol girişlerinden hızlı bir şekilde geçişler yapıyor.

HGS müşteri hizmetleri telefon numarası nedir?HGS Müşteri hizmetlerinin telefon numarası kaç? Hangi numaraya arayabiliriz? Nasıl ulaşabiliriz?HGS Müşteri Hizmetlerine telefon ile ulaşabilmek için 444 17 88 PTT çağrı merkezini arayabilirsiniz.

OGS İHLALİ SORGULA

HGS BAKİYE SORGULA


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.