SPOR 6.05.2016 08:01:03 12 0

Seramiksan Spor Kamberoğlu İle Devam Kararı aldı

Güçlü kadrosu, başarılı performanslarıyla 1. Lig’e yükselen Seramiksan Spor Kulübü, geçen yıl birlikte yol aldığı antrenör Ali Kamberoğlu ile bu yıl da anlaştı. Sezon boyunca göstermiş olduğu muhteşem performanslarla 1.Lig’e y?

Seramiksan Spor Kamberoğlu İle Devam Kararı aldı
 Güçlü kadrosu, başarılı performanslarıyla 1. Lig’e yükselen Seramiksan Spor Kulübü, geçen yıl birlikte yol aldığı antrenör Ali Kamberoğlu ile bu yıl da anlaştı. Sezon boyunca göstermiş olduğu muhteşem performanslarla 1.Lig’e yükselen Turgutlu’un voleybol takımı Seramiksan Spor Kulübü, transfer çalışmalarına büyük bir hızla başladı. Yeni sezonun ilk anlaşmasını geçen yıl birlikte yol aldığı antrenör Ali Kamberoğlu ile imzaladı.

 

Manisa’nın Turgutlu ilçesinin Seramiksan kadın voleybol takımı, sezon boyunca sergilediği üstün performanslarla, Turgutlu’nun profesyonel spor tarihinde 1.Lig’e yükselen ilk kadın takımı olarak tarih yazdı.

Turgutlu filenin kuğuları, güçlü kadrosu, gösterdiği başarılı performanslarıyla zirve yolunda Lig boyunca emin adımlarla ilerledi. Seramiksan kadın voleybol takımı kasırga gibi başladığı Lig sezonu lider olarak tamamlayan Kuğular, play-off yarı finallerinde karşılaştığı üç rakibini de mağlup ederek finallere yükseldi.

Final mücadelesinde iddiasını sürdüren Turgutlu’nun kuğuları, 1.Lig’e çıkmaya hak kazandı. Seramiksan final mücadelesinin ilk maçında karşılaştığı iddialı olan Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’u 3-0, ikinci maçta Manisa Büyükşehir Belediyespor’u da 3-0 mağlup etti. Final mücadelesinde karşılaştığı Beşiktaş karşısında 3-2 mağlup olan Seramiksan Spor Külübü,, Kadınlar Voleybol takımı 1. Lig’e yükseldi.

Sezon boyunca göstermiş olduğu muhteşem performanslarla 1.Lig’e yükselen Turgutlu’un voleybol takımı Seramiksan Spor Kulübü, transfer çalışmalarına büyük bir hızla başladı. Yeni sezonun ilk anlaşmasını geçen yıl birlikte yol aldığı antrenör Ali Kamberoğlu ile imzaladı.

1976 doğumlu Ali Kamberoğlu, Nilüfer Belediyespor ve Rota Koleji’nde görev yaptı. 2015-2016 sezonunda Seramiksan Spor Kulübü ile sözleşme imzalayan Ali Kamberoğlu güçlü takımıyla 2.Lig’den 1.Lig’e yükselme başarısı gösterdi. 

Ali Kamberoğlu “Seramiksan Spor Kulübü ile çok güzel bir sezon geçirdik.  1.Lig’e birlikte yükseldiğimiz için çok mutluyum. Seramiksan Spor, zirve mücadelesini hiçbir zaman bırakmayarak 1.lig’e yükseldi. Bu sezonda da başarılı olacağımıza yürekten inanıyorum.” şeklinde konuştu

Seramiksan Spor Kulübü Başkanı Bülent Erkul “ Güzel geçen bir sezonun ardından transfer çalışmalarına başladık. Birlikte büyük başarıya imza attığımız Ali Kamberoğlu ile bu sezonda da anlaştığımız için mutluyuz. Her iki taraf içinde hayırlı olmasını diliyorum.” ifadesini kullandı.  


Anahtar Kelimeler:

12 Vali Müfettişlik Görevine Getirildi

Beslenme Saati Uygulamasında Dördüncü Dönem Başladı

EKREM PAMUK'TAN TEPKİ

Turhan Çömez'den Çarpıcı Açıklamalar

MHP’DEN YENİ YEMİN POLEMİKLERİNE YANIT…

Damat'tan Balcıoğlu'nun İddialarına Yanıt

Bakan Güler'den Kazakistan'a Ziyaret

Törene Üst Düzey Katılım

Rektör Prof. Dr. Altun’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Güzide Gençlik Merkezi'nde Yeni Dönem Başladı

Girişim Sermayesi Yatırım Fonu Onaylandı

Pakistan Büyükelçiliği Ankara'da Mango Tadımı Etkinliği Düzenledi

Bağcılar’da Bağ Bozumu Zamanı

Saniye Caran’a iade-i ziyaret

Yeniden Refahlı Milletvekili Bekin'den 'ekümenik' Eleştiri!


Türkiye’nin Cilt Sağlığına Acil Doktor İhtiyacı Var

185 MİLYAR LİRA EKONOMİYE GERİ KAZANDIRILDI

İtfaiye Haftası Coşkuyla Kutlandı

Gençlere Eğitim Destek Paketi

Erdoğan'dan Küresel İnovasyon Göstergeleri Raporu'na Destek Mesajı

Emrah, özel uçakla dünya turuna çıkıyor!

9 Akademisyen, Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesinde

Turizmin varış noktası: “Müze” 

İklim Değişikliği ve Enerji Yönetimi Hamlesi

Türkiye Bilişim Ödülleri Ankara’da Sahiplerini Buldu

Bu Festivalde Herkes Aradığını Bulacak

Ahilik Haftası’nda Coşkulu Katılım: Başkan Çalık, Esnaflara Ödüllerini Takdim Etti

Küpeli'den Dağ'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Halkın Sesine Kulak Verdi! Şantiye Projesinden Geri Adım Attı

TYBB’den Vali Yunus Sezer’e Ziyaret

Gıda sektöründe 250’yi aşkın alıcı Bursalı firmalarla buluştu

Artar; Kalıcı ve Uzun Soluklu Projeler Yapacağız...

Ahilik Kültürüne Davet...

Kel Aliço Pehlivan Güreşleri Ağası Oğuz Erdinç oldu

Erdoğan: Kredi notu artırılan tek ülke olduk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.