Tarih: 06.05.2016 10:59

Altın fiyatları kuyumcuyu fena vurdu-6 Mayıs’ta çeyrek altın fiyatı ne oldu

Facebook Twitter Linked-in

 

Altın fiyatlarındaki yükseliş evinde altın bulunduran vatandaşları sevindirirken, son günlerde yaşanan siyasi gelişmeler ile altın satışlar durma noktasına geldi.  Kuyumcular son günlerde satışların altın fiyatlarının yükselişten olumsuz etkilendi. Kuyumcu esnafı da bu durumdan endişeli. Son günlerde altın fiyatların hızlı yükselişi 6 Mayıs’ta çeyrek altın fiyatlarını nasıl etkiledi?Bugün çeyrek altın fiyatlar arttı mı?

 

Bugün çeyrek altın fiyatları, altın fiyatlarının hızlı yükselişi ile birlikte değer kazandı. Hafta son iş günü 6 Mayıs’ta da altın yatırımcısının en çok tercih ettiği çeyrek altını, Türk altın piyasasının hareketlenmesi ile birlikte fiyatlar da artış oldu. Kuyumcu esnafı fiyatlarındaki yükselişten son günlerde altın satışların düştüğünü belirtiyor.Altın fiyatlarının hızlı yükselişi 6 Mayıs’ta çeyrek altın fiyatlarını nasıl etkiledi?çeyrek altın fiyatlar arttı mı?

Yaz aylarının yaklaşmasıyla şimdiden açılan düğün sezonu altın alımlarının artmasını bekleyen kuyumcular ülkemizde de yaşanan siyasi gelişmelerden sonra altın fiyatlarındaki artış ile zor günler yaşıyor. Bugün çeyrek altın fiyatları, altın fiyatlarının hızlı yükselişi ile birlikte değer kazandı. Hafta son iş günü 6 Mayıs’ta da Altın yatırımcısının en çok takip ettiği ürünlerden biri olan çeyrek altın, altın piyasasının hareketlenmesi ile birlikte fiyatında artış oldu.  Altın fiyatlarındaki yükseliş bugün kuyumcuların vitrinlerindeki alış ve satış fiyat tabelalarına yansıdı. Altın’ın son fiyatların arttığından haberi olmayan vatandaşlar bugün altın güncel rakamları görünce şoke oldu. Bugün 22 Ayar bileziğin gramı 112 TL'den 117 TL'ye çeyrek altın 195'ten 203 TL'ye, Ata altın ise 775 TL'den 800 TL'ye yükseldi.

 

Bugün çeyrek altın fiyatları, altın fiyatlarının hızlı yükselişi ile birlikte değer kazandı. Hafta son iş günü 6 Mayıs’ta da Altın yatırımcısının en çok takip ettiği ürünlerden biri olan çeyrek altın, altın piyasasının hareketlenmesi ile birlikte fiyatında artış oldu.  




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —