Tarih: 01.01.0001 00:00 28

Yerel Basın Birliği Şubesi’nden Anneler Günü Açıklaması…

Türkiye Yerel Basın Birliği Edirne Şube Başkanı Erdoğan Demir, Şube Yönetim Kurulu adına Anneler Günü nedeniyle yazılı bir açıklama yaparak tüm Annelerin Anneler Günü’nü kutladı.

Yerel Basın Birliği Şubesi’nden Anneler Günü Açıklaması…

 Demir’in açıklaması şöyle;

 Anneler Günü, anneleri anmak ve onurlandırmak amacıyla tüm dünyada kutlanan özel bir gündür. Ancak sadece yılın bir gününde değil; yılın her gününde, dünyaya getirdiği evladını özveriyle büyüten, hiç yılmadan sevgi ve şefkatini esirgemeyen annelerimize hak ettiği sevgi ve saygıyı vermek her evladın görevidir.

 Ailenin temelini anneler oluşturur. Sağlıklı bir toplum için, sağlıklı çocuk ve gençlerin yetişmesi büyük oranda annelere ve aile ortamına bağlıdır. Aileyi bir arada tutan en önemli unsur da annedir. Türk milletinin yapısını da Türk kadını, Türk anası teşkil eder.

Annelerimiz, yeryüzündeki en aziz, en kutsal varlıklarımızın başında gelmektedir.

 Barış ve sevgi dolu sağlıklı bir dünyanın temelleri, annelerimizin yetiştireceği dürüst ve sağlıklı bireylerle mümkün olacaktır. Başta, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde annemiz olmak üzere bu vatan için evlatlarını toprağa veren şehitlerimizin annelerinin ve tüm annelerimizin Anneler Gününü kutluyorum.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.