Tarih: 01.01.0001 00:00 30

Sağlıkla Güleceksiniz

Esenyurt ’ta uzun yıllardır ağız ve diş sağlığı alanında hizmet veren Dt. Sema Saçlı ve ekibi Özel Esendent Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ile hasta kabulüne başladı. Özel Esendent Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin açılışın

Sağlıkla Güleceksiniz


Esenyurt ’ta uzun yıllardır ağız ve diş sağlığı alanında hizmet veren Dt. Sema Saçlı ve ekibi Özel Esendent Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ile hasta kabulüne başladı.

Özel Esendent Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin açılışına Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Özel Esencan Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı ve Başhekimi Taşkın Yenidünya ve çok sayıda seçkin davetli katılım sağladı.

Saçlı, “En iyi koşullarda hizmet edeceğiz”

Dt. Sema Saçlı, “8 ayrı diş kliniğimiz ve ameliyathanemiz ile hastalarımıza en iyi koşullarda hizmet etmeye hazırız. Alanında uzman olan diş hekimlerimiz sayesinde hastalarımız ağız ve diş problemlerinden kurtulacaktır” dedi.

Kadıoğlu, “Gerekli yatırımları yapıyoruz”

Özel Esendent Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin açılışında konuşan Başkan Kadıoğlu; “İlçemizde hem istihdam artıyor hem de sağlık alanında büyük gelişmeler yaşanıyor. Sağlığın yanı sıra diğer tüm alanlarda da gerekli tüm yatırımları yapıyoruz. Açılışını yapacağımız ağız ve diş sağlığı merkezimizin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Başkan Kadıoğlu’nun ardından konuşma yapan Kaymakam Ekrem İnci, “Esenyurt ‘ta hemen her gün yeni bir işyeri açıyoruz. Böyle hizmetlerin olması herkes için faydalı ve gereklidir. Hayırlı ve uğurlu olsun dedi” dedi.

Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesildi. Kurdele kesiminin akabinde Dt. Sema Saçlı, Kaymakam Ekrem İnci ve Başkan Kadıoğlu’na ağız ve diş sağlığı merkezini gezdirerek kullanılan malzeme ve teknolojiler hakkında bilgi verdi. Daha sonra Dt. Sema Saçlı tarafından Başkan Kadıoğlu’na diş bakımı yapıldı.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.