Tarih: 10.05.2016 18:50

Gülsin Onay’dan Müzik Ziyafeti

Facebook Twitter Linked-in


Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi, Dünya çapında bir piyanisti ağırladı. Uluslararası pekçok orkestrayla konserler veren Devlet Sanatçısı Gülsin Onay, bu defa Beylikdüzü’neunutulmaz bir müzik ziyafeti sundu. Sanatçı; Mozart, Liszt ve Chopin'in eserlerini seslendirdi.

Müzik kariyeri, Arjantin'den Japonya'ya uzanan bir coğrafyada 5 kıta ve 72 ülkeyi kapsayan GülsinOnay, Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi’nde hayranları ile buluştu. Yoğun bir alkış ilekarşılanan sanatçı konserine Chopin’in önemli bir eseri ile başladı. Piyano tuşlarına her birdokunuşta dinleyiciyi kendine hayran bıraktıran Gülsin Onay; o gece adeta müziğin kraliçesiydi.

Eşsiz müziği ile kulaklara hitap ettiği kadar zarif hareketleri ve şık görüntüsüyle de gözlerikamaştıran Onay, bir sanatçının sahneyi nasıl kullanması gerektiğini sanatsal tavırları ile gösterdi.Konserde Chopin’in yanı sıra Mozart ve Liszt gibi ustaların eserlerden de çaldı. Program bitimindedakikalarca alkışlanan Onay’a çiçek takdimini ise Belediye Meclis Üyeleri M. Deniz Çakıroğlu,Doğan Subaşı ve Başkan Danışmanı Erhan Bayladı yaptı.





Orjinal Habere Git
— HABER SONU —