Tarih: 17.05.2016 09:32

İstanbul'da verimli Toplantılar İçin Sangha Sizi Bekliyor

Facebook Twitter Linked-in

 Etkili bir eğitim düzenlemek için bazı şartların yerine getirilmesi gerekir. Dikkat çeken konu başıklarının seçilmesi, eğitimi verecek olan kişinin konu üzerindeki yetkinliği ve seçilecek yerin gerekli donanımları sağlıyor olması organizasyonun başarılı geçmesi açısından önemlidir. Sangha Toplantı Salonları yetkilileri, eğitimlerde seçilen mekanların verilen eğitimin verimini ve etkisini daha çok arttırdığını söylüyor. 
 Peki, eğitim yerini seçerken nelere dikkat edilmeli?

 

Uygun mekan ve salon seçimi

Seçilecek olan eğitim salonu katılımcı sayısına, oturma düzenine ve eğitim içeriğine uygun olacak şekilde tercih edilmelidir. Eğitim yerini seçerken bazı detaylara önem vermek de gerekir.  Doğal açık hava ortamı, butik mekanlar, katılımcılara ulaşım için araç servis hizmeti, yemekli toplantılar için özel salon özelliklerinin bulunması gibi hizmetlerin bulunması seçilen mekanı çok daha cazip hale getirmektedir.Pek çok şirket artık, eğitimlere katılacak çalışanlarının motivasyonunu arttırmak amacıyla özellikle açık alanlar sunan, huzur veren ve doğayla baş başa kalınabilecek yerlerde eğitim düzenleme hizmeti veren firmaları daha çok tercih edebiliyor.

 

Oturma düzeninin eğitim içeriğine uygunluğu

 Eğitime katılacak kişilerin hem konuşmacıya odaklanabilecekleri hem de rahat edebilecekleri bir düzende oturması tercih edilir. Dinleyicilerin oturacağı sandalyelerin rahatlığı,  tercih edilecek masa şekli ve masaların salonda yerleşimi doğru organize edilmelidir. Aksi durumda katılımcılar eğitime konsantre olmak konusunda sorun yaşayabilir ya da konuşmacı ile bağ kuramayabilir. U şeklinde oturma düzeni, daire şeklindeki oturma düzeni, dikdörtgen şeklindeki oturma düzeni veya sınıf şeklindeki oturma düzeni eğitimlerde tercih edilen oturma düzenleridir. Bunlardan hangisinin tercih edileceği, eğitimin içeriğine ve katılımcı sayısına bağlı kalınarak belirlenir.

Salonun teknik donanımı
 Eğitim verilecek yerde bulunan teknik donanım yeterli olmalıdır ve eğitim sürecinde kusursuz bir şekilde hizmet vermelidir. Bu sağlanamadığı durumda problemler yaşanma riski yüksektir ve problemlerin oluşması verilen hizmetin kalitesini etkileyecektir. Kahve molalarında orman ve yeşillik seyretmek, öğle yemeklerini doğanın içinde yemek, neşeli, huzurlu bir ortamda eğitim yapmak size de cazip geliyorsa, eğitim salonu kiralama ihtiyaçlarınızda www.sanghaegitimsalonlari.com adresini inceleyebilir ve Sangha hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —